Obstaja veliko napovedi glede tega kaj bo modno to pomlad in poletje, vseeno pa bo v ospredju nekaj očitnih modnih trendov prihajajoče sezone.

Na modnih šovih številnih znanih modnih oblikovalcev se je veliko govorilo o feminizmu in enakosti – ustvarili so oblačila, v katerih se bodo ženske počutile samozavestno in močno. In kateri trendi bodo kraljevali?

PREBERITE TUDI: Kako nositi in uporabiti barvo leta 2019 – živahno koralno?

Leopardji potisk

Presenečeni, da bomo spomladi in poleti ponovno videvali leopardji potisk, ki se vztrajno seli iz sezone v sezono? Kar se je spremenilo pri leopardjem potisku je to, da je postal elegantnejši. Krasi elegantna krila, ter se kombinira z nevtralnimi barvami in modnimi dodatki. Veliko se ga bo nosilo na oblekah in tudi kopalkah ter oblačilih za na plažo.

Tisti, ki bi z njim še vedno radi eksperimentirali in bili bolj drzni, pa leopardji potisk kombinirajte z neujemajočimi se modnimi dodatki.

Osemdeseta

Tako kot leopardji potisk, se zdi, da se trend osemdesetih prav tako ne bo poslovil. Še vedno bo modno poudarjanje ramen, nošenje svetlečih tkanin, party metalno svetlečih oblek, opaznega nakita in drugih modnih dodatkov s kamenčki, resicami, majic z logoti, nakit iz verig, …

Bež barva

Eleganco bomo lahko poudarjali s sproščeno bež barvo, ki se bo lepo ujemala z drugimi nežnimi kot je barva biskvita, rožnatih ličnic, umazane bele. Dovršen videz lahko ustvarite tako, da se od nog do glave odenete v bež oziroma nevtralne odtenke, tudi v kaki barvo, sivkasto, vojaško zeleno in pudrnate odtenke.

Pentlje in pentljice

V letošnji pomladi in poletju bo vse usmerjeno v pentlje, ki bodo velike, male, krasile pa bodo vse od lahkih bluz, oblek, nakita, obutve, lasnih dodatkov, … Trakove bomo torej zavezovali v ljubke pentlje, ki nas spomnijo na otroštvo.

PREBERITE TUDI: To pomlad bodo vsi nosili te modne torbe, ki jih je enostavno kombinirati

Neon

Kot odsev osemdesetih, ki so ravno tako še vedno modna, ter porast interesa nad “cyberpunkom”, bomo torej letos spomladi in poleti veliko videvali tudi neonske kose, ki so se na modnih šovih pojavili tako v New Yorku, Parizu, kot tudi v Milanu in Londonu. Nekateri oblikovalci so neonske barve letos vnesli na saten in čipko, drugi so trendi kose pustili bolj “casual” in v bombažu. Z modnimi neonskimi kosi se bo kombinirala tudi neonska obutev in drugi modni dodatki. Od nog do glave torej v neonu!

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj