“Ja, imam telesno dismorfijo,” je lepotica, sicer mati treh otrok, Megan Fox iskreno priznala za britanski GQ, kjer je imela intervju skupaj s svojim novim partnerjem Machine Gun Kellyjem. Zvezdnica se torej v svojem, skorajda popolnem, telesu torej ne počuti tako dobro, kot bi si večina ‘navadnih smrtnic’ predstavljala.

35-letnica je nadaljevala: “Lahko gledamo nekoga in si misimo ‘Ta človek je tako lep. Njegovo življenje mora biti tako preprosto.’ A zelo verjetno je, da se ta človek v sebi ne počuti tako.”

Telesna dismorfija naj bi bila duševna motnja, pri kateri oseba ne more prenehati razmišljati o kaki svoji telesni ‘napaki’ oz. videzu. To obremenjevanje lahko povzroči anksioznost, stres in depresijo, kar otežkoča funkcioniranje v vsakdanjem življenju in družbenih situacijah.

Megan Fox ni nadalje razložila, kakšne težave natanko ima in kako motnja vpliva nanjo, je pa v preteklosti že spregovorila o svojih duševnih težavah; tako naj bi se menda leta 2009, po izidu filma Jennifer’s Body skoraj zlomila, ker se je tako v filmih kot tudi medijih počutila povsem seksualizirano.

“Ni bil problem le v tem filmu; šlo je za moje vsakodnevno življenje, ves čas in pri vsakem projektu, na katerem sem delala; in z vsakim producentom, s katerim sem delala,” je takrat povedala.

Ali in kako se spopada s težavo, zaenkrat ni razkrila.

PREBERITE TUDI: Zvezdnica iskreno spregovorila o posledicah, ki jih je na njenem telesu pustila nosečnost

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj