Halsey je spregovorila o sprejemanju svojega telesa po nosečnosti in porodu in delila tudi nazorne fotografije.

27-letnica je poleti postala mama svojemu prvemu otroku. A medtem, ko so nekatere ženske dober mesec po porodu takšne kot pred nosečnostjo, druge nimajo take sreče – in Halsey je med slednjimi. Ker se nad ženskami vršijo nerealna pričakovanja glede njihovega videza, se je odločila o tem javno spregovoriti.

“Tole objavljam, ker ne glede na to, kaj naredim, bodo ljudje govorili o mojem telesu,” je začela objavo na Instagramu, kamor je tudi delila serijo fotografij svojega telesa po porodu.

“Nekako zmedeno je biti na očeh javnosti, zato namesto, da bi se pritoževala, vam bom dala nekaj, da boste imeli res o čem govoriti. Le dva dni nazaj na nekem snemanju so ljudje govorili, kako dobro izgledam. To mi je dalo čudne občutke.”

Halsey, ki je julija postala mati sinu Enderju, je napisala, da je prva fotografija posneta le nekaj dni po porodu. “Moje telo sem dolgo časa občutila, kot da je od tujke. Iskrena sem do te mere, da včasih delim preveč, a to se mi zdi pomembno,” je nadaljevala.

“Prva fotografija je bila posneta le nekaj dni po tem, ko se je rodil moj otrok. Mnogi ne vedo, da je ženska videti noseča še lep čas po porodu. Telo se mi še vedno spreminja in jaz mu to dovoljujem. Preveč sem utrujena in preveč zaposlena z igranjem s mojim ljubljenim sinkom.”

 

Nato je iskreno povedala, kaj se je dogajalo v zakulisju snemanja glede njenega videza.

“Ob tem naj povem, da je telo za vsemi temi komplimenti tisto noč nosilo obleko, narejeno po meri in izjemno natančno osvetljeno po ogromno preizkušanja, da sem se počutila dovolj dobro, da sem lahko opravila svoje delo,” je bila iskrena.

“Ne želim spodbujati iluzije, da je normalno, da se kmalu po porodu počutiš in izgledaš odlično. Če me sledite, ker ste tudi starš in vas zanima, kaj počnem, prosim, vedite, da sem tam kot vi,” je nadaljevala. “Nikoli več ne bom imela telesa kot pred porodom, ne glede na to kako se bo spremenilo, ker sem rodila! In to me je za vedno spremenilo: čustveno, duhovno in fizično. Ta sprememba je trajna. In ne želim si nazaj!”

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj