Deli

Max Factor predstavlja novo Miracle Contouring Palette, ki je povsem preprosta in hitra za uporabo. Univerzalne barve, ki so jih zasnovali Max Factorjevi umetniki ličenja, pristajajo vsakemu tenu kože, nanesete pa jih neverjetno hitro – 3, 2, 1.

Trije preprosti koraki

Senčenje obraza, kot ga vidimo pri TV zvezdnicah, je lahko včasih kar malce zastrašujoče. Max Factor razume, da vsakdanja ženska najpogosteje ne želi na obrazu debelega sloja ličil, pač pa bi rada izpostavila najboljše poteze svojega obraza. Z novo paleto Miracle Contouring in Max Factorjevo 3, 2, 1 tehniko nanašanja je senčenje obraza postalo povsem enostavno.

Miracle Contouring Palette vsebuje 8 odtenkov, ki so jih skrbno izbrali Max Factorjevi umetniki ličenja z namenom, da bodo ustrezali vsem tenom kože. Vsi odtenki se ponašajo s kremasto, lahkotno in dolgo obstojno formulo, ki omogoča brezhiben nanos in preprosto zabrisovanje.

Max Factor Miracle Contouring Palette je na voljo v prodajalnah DM in Müller Slovenija, priporočena maloprodajna cena pa je 19,99 €.

PREBERITE TUDI: Bourjois Satin Edition 24h senčila za veke

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here