… ga zagotavlja balzam za ustnice. S pomočjo posebej zasnovanega aplikatorja bo popolnoma enostavno doseči videz zapeljivih ustnic. Aplikator je zasnovan tako, da zagotavlja ravno pravšnjo količino proizvoda na ustnicah ter vam dopušča, da se poigrate z intenzivnostjo barve. Ultra pigmentirana formula gladko zdrsi po ustnicah, ter je idealna za samostojno uporabo glosa, hkrati pa je ta lahkotna, da lahko glos enostavno uporabljate skupaj s šminko, kadar želite doseči prefinjen videz.

Max Factor Colour Elixir glosi bodo na voljo na vseh  prodajnih mestih Max Factor od maja 2014 dalje v 8 barvnih odtenkih, priporočena MPC je 8,82 EUR: Pristine Nude 10, Radiant Rose 15, Enchanting Coral 25, Lovely Candy 35, Delightful Pink 40, Ravishing Raspberry 50, Dazzling Fuschia 55, Polished Fuschia 60.

Ko boste osvojile obvezen sijoč videz vaših ustnic za prihajajočo sezono, ne pozabite dopolniti vašega videza z ujemajočimi se lakom za nohte. Uporabite Max Factor Glossfinity Nail Polish ali Max Factor Mini nail lak za nohte v izstopajočih pisanih odtenkih ali mlečnih pastelnih barvah, če želite vašemu videzu dodati kanček  resnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj