Čeprav ga v tem trenutku imamo, nas zagotovo skrbi, ali ga bomo imeli tudi v prihodnosti. Če resnično želite eksperimentirati, morda poskusite novo nego umivanja obraza s spermo.

Tako vsaj trdi Chelsea Lewis, strokovnjakinja za nego obraza, ki je sodelovala s posamezniki, kot sta Gwyneth Paltrow in Stella McCartney. Čeprav ni bilo razkrito, ali sta ravno ti stranki uporabnici te posebne metode, pa pravi, da so njene stranke sicer nad metodo navdušene.

Pojasnila je, da je seme ena izmed številnih metod za povečanje oskrbe s kisikom in prekrvavitve v obraznem tkivu, ki naj bi zagotovil takojšen sijaj. Je antioksidant, ki pomaga pri zmanjševanju gub, gladi kožo, zmanjšuje akne in lise ter daje posamezniku bolj zdrav videz kože.

Zagotovo se sprašujete “Ali bi probala?” namesto običajnega “Je izvedljivo?” Motda poskusiti ni greh, a če se vam zdi, da to nikakor ni za vas, obstajajo tudi drugi načini, kako doseči zdrav videz kože. Lahko poskusite s to jutranjo metodo, še preden ščetkate zobe in imate prazen želodec: za 15 do 20 minut dajte v usta čajno žličko kokosovega olja, ga žvrkljajte po ustih in ga po tem času izpljunite. Ne le, da boste ob redni kuri imele biserno bele zobe, ampak tudi čistejšo kožo in močnejše obrazne mišice.

PREBERITE TUDI: Domača bananina maska za obraz (3 ideje)

Tiste, ki ste dovolj pogumne za prvotno masko, pa vabimo k podajanju rezultatov o zadovoljstvu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj