Masaža je naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja ter lajšanja bolečin. Z njo vzpostavljamo ravnovesje v telesu in duši. V svetu, kjer vladajo negotovost, stres in tekmovanje, je masaža nujno potreben način sproščanja in vzpostavljanja ponovnega ravnovesja.

A kaj, ko smo na koncu dneva pogosto preutrujeni, da bi se še nekam vozili na masažo; izgubljali čas in živce z iskanjem parkirnega prostora in potem – za piko na i – ko bi prijetno sproščeni najraje samo še zaspali, se moramo odpraviti nazaj v avto in se odpeljati domov.

A brez skrbi, obstaja rešitev!

Če bi radi prihranili na času vožnje, se izognili parkiranju, plačevanju varuške ali pa si preprosto želite sprostilno masažo v udobju lastnega doma, obstaja preprosta rešitev: profesionalna masaža na vašem domu!

Ali pa bi morda svojim sodelavcem ponudili sprostilno masažo hrbta kar na delovnem mestu?

Ne skrbite! Vaša masaža je od vas oddaljena le en klik!

Za vas je Sense Wellness ustvaril aplikacijo, preko katere si lahko naročite profesionalnega Sense mobilnega maserja ali maserko hitro in enostavno.

Kako deluje?

Odprite spletno stran na tej povezavi, izberite po želji maserja ali maserko, se odločite za tretma in se prepustite vrhunski masaži na domu, v pisarni ali hotelski sobi še v istem dnevu, popoldnevu ali že naslednjo uro.

Za vas so odprti 7 dni na teden, 365 dni na leto, od 8h do 22h in zaenkrat delujemo na področju Ljubljane.

Za prvo naročilo boste nagrajeni z 20% popustom. V primeru, da poveste prijateljem in oni naročijo masažo, dobite še dodaten 20% popust pri naslednji masaži.

Do masaže na domu prek spleta hitro in enostavno! Vaša koda za enkratni – 20% popust je: “MEGA20SENSE”

Če bi radi postali naš član, lahko naročite 12 masaž, s tem pa boste dobili dostop do posebej ugodnih cen rezerviranih samo za člane.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj