Petdesetletni igralec iz serije Uncharted je konec tedna na Instagramu pokazal svoj ubijalski zgornji del telesa in objavil videoposnetek, v katerem razkriva svoje čvrsto, lepo oblikovano telo. “To je 50,” pravi v videoposnetku, ko se razgibava pred ogledalom.

 

“Moral sem šepetati, da ne bi razburil žene, ker nisem nosil majice.,” se je Wahlberg šalil v podnapisu, s čimer se je skliceval na tihi glas, ki ga je uporabil v videoposnetku.

Med komentarji drugih zvezdnikov je bil tudi komentar Maria Lopeza, ki je pod Wahlbergov videoposnetek spustil tri emojije plamena.

Kaj pa njegova žena Rhea Durham? Dokazala je, da nima nobenih zamer, in pustila igrivo vrsto emojijev.

Lani je moral Wahlberg zaradi svoje vloge, za katero se je moral močno zrediti, za nekaj tednov preskočiti program fitnesa. “Na žalost sem moral dva tedna uživati 7000 kalorij, nato pa še dva tedna 11000 kalorij,” je dejal julija med nastopom v oddaji The Tonight Show in govoril o svoji izkušnji s pridobivanjem telesne teže, da bi lahko igral boksarja, ki je postal duhovnik.

“Tudi ko si sit, se po obroku zbudiš in moraš pojesti še en obrok. Jedel sem vsake tri ure,” je dodal Wahlberg. “Ni bilo prijetno.” Igralec iz filma Departed je takrat priznal opozoril, da je s starostjo težje pridobivati in izgubljati težo za vlogo.

“Ko se metabolizem začne upočasnjevati, postane res težko,” je dejal Wahlberg. “Ta film sem si prizadeval posneti šest let, za snemanje pa smo imeli na voljo le 30 dni, zato sem si želel, da bi ga res posnel.”

“Poleg tega sem bil tudi nor, da sem velik del filma financiral sam. Tako sem vedel, da imam čas zelo omejen, in če je tako, stvari narediš precej hitro,” je dodal.

PREBERITE TUDI: Vitka zvezdnica je zoprnežem odločno zaprla usta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj