Donaldovi hčerki, Ivanka Trump in Tiffany Trump, sta se s svojima zakoncema Jaredom Kushnerjem in Michaelom Boulosom udeležili žalostnega srečanja v cerkvi The Church of Bethesda-By-The-Sea.

Melanio so fotografirali pred cerkvijo skupaj s 17-letnim sinom Barronom, oblečena pa je bila v črn komplet suknjiča in krila. Obleko je kombinirala z velikimi črnimi sončnimi očali. Donald Trump je nosil temno mornarsko obleko.

Trojica je bila videna, ko je skupaj z duhovnikom stala na stopnišču pred cerkvijo in čakala, da se krsto odnese v notranjost.

53-letna Melania je bila na več fotografijah videti sključena, saj še naprej žaluje za izgubo matere, katere smrt so sporočili šele prejšnji teden.

“Z globoko žalostjo sporočam, da je umrla moja ljubljena mati Amalija,” je nekdanja prva dama 9. januarja sporočila na X. “Amalija Knavs je bila močna ženska, ki se je vedno vedla elegantno, toplo in dostojanstveno.”

Melania je takrat dodala: “Bila je popolnoma predana svojemu možu, hčerkam, vnuku in zetu. Nadvse jo bomo pogrešali ter še naprej spoštovali in ljubili njeno zapuščino.”

Amalija Knavs naj bi bila okoli praznikov “zelo bolna”, zato Melanije ni bilo na božični fotografiji družine Trump. “Upajmo, da bo ozdravela,” je 77-letni Donald 31. decembra delil v videoposnetku s svojega posestva v Palm Beachu in dodal, da je z njo “zelo, zelo slabo”.

Knavsova in njen mož Viktor Knavs naj bi živela v Mar-a-Lagu v bližini hčerke in zeta, ko je pred kratkim v starosti 78 let umrla. Vzrok smrti še ni bil razkrit. Amalija in Viktor sta postala državljana ZDA v času Donaldovega predsedovanja leta 2018.

PREBERITE TUDI: Melaniji Trump je umrla mama

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj