… mrkov pomladi 2021 – kar pomeni, da je pred vsemi horoskopskimi znaki veliko preobratov. 26. maja je prvi mrk leta in je hkrati tudi super luna, kar pomeni, da ima moč pretresti naše svetove in nas usmeriti na nove poti. In čeprav nihče ni izvzet iz intenzivnosti mrka, bodo spodaj našteta zodiakalna znamenja stvari začutila še bolj osebno kot večina. Sezona dvojčkov je že med nami, toda ta polna luna se odvija v svobodoljubnem Strelcu, ki je nasprotje dvojčkov. Polne lune v astrologiji se vedno zgodijo, ko si sonce in luna nasprotujeta v zodiaku, zato je ta točka v luninem ciklu znana po tem, da prinaša napetost in vrhunce. Ker pa je ta polna luna tudi mrk, lahko pričakujemo, da se ta kaotična energija poveča za štirikrat. Spremembe se dogajajo in prilagajamo se svoji usodi.

S toliko planetarnimi akcijami, ki se dogajajo znotraj spremenljivih znakov zodiaka, lahko zagotovite, da bo vsak, rojen pod temi znaki, učinke mrka občutil na bolj veličasten način. Preberite, če ste eden od horoskopskih znamenj, na katero bo polna luna maja 2021 najbolj vplivala in na kaj morate biti pozorni.

Dvojčka

Cikel mrka 2021 osvetljuje os vaše zveze skozi celo leto, dvojčki, in ta supermesečni mrk se posebej odvija v vaši partnerski hiši. To pomeni, da bodo vaš vrhunec, sklepi ali spremembe verjetno prizadeli vaše ljubezensko življenje in v najtesnejših odnosih boste dosegli pomembno prelomnico. 

Devica

Ta mrk pretresa stvari v vaši ultra občutljivi hiši doma in družine, ki na površje prinaša najrazličnejše prisrčne občutke in spomine. Medtem ko se kaos polne lune lahko pokaže z vbrizgom drame v vašo življenjsko situacijo ali družinsko enoto, se lahko zgodi tudi bolj tiho – zato se osredotočite navznoter in preživite nekaj časa, da tolažite svoje uboge in sentimentalne strani.

Strelec

Ker se majska super luna dogaja v vaši hiši, se vam bo zdelo, kot da luč mrka sije neposredno na vas. Letos doživljate nekaj globokih osebnih sprememb in to lunanje je vrhunec preobrata na poti do samoodkrivanja. Torej, namesto da bi se motili z zabavami, odnosi in zunanjo stimulacijo, poskusite dovoliti, da se vaš razvoj odvija brez kakršnega koli posredovanja. 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj