Retrogradni planeti se vračajo! Tako Saturn (ki kaže na našo delovno etiko) kot tudi Merkur (naše komunikacije) se bosta začela pomikati vzvratno, zato lahko pričakujemo zastoje, sploh kar se tiče dela in tehnologije. Da bodo stvari še bolj vroče, prihaja tudi popolna lunarna eklipsa – izjemno močna polna Luna, ki se bo zgodila v sredo, 26. maja, v znaku Strelca.

Ta dogodek bo nadaljeval dramatičnost, ki se je zgodila že 5. junija 2020 in 14. decembra 2020. kaj se je dogajalo, da se sedaj temu ne moremo izogniti? Stvari so brez dvoma težke in katarzične, zato bomo vsi potrebovali predah od vsega.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

Ovnica

Ta mesec se premikate s svetlobno hitrostjo in dokončujete veliko renovacijo v svoji kopalnici, medtem ko usklajujete delo s sedmimi sodelavci. Morda pa res zmorete vse! A ob polni Luni v sredo boste odkrili, da ploščice oz. mozaik, ki ste ga naročili, pravzaprav stane trikrat toliko, kot ste pričakovali. To bo vplivalo tudi na vaše delo – doma in v službi – ki bo doživelo malce zastoja. Nekdo, ki mu zaupate, vam bo dal slab nasvet. Naj bo to lekcija, da se o stvareh pozanimajte in jih raziščite sami.

Sporočilo tedna: Preverite in raziščite sami in potem to naredite še enkrat.

Bikica

Sezona dvojčkov se je za vas začela kot eno veliko zapravljanje, draga Bikica. Seveda vsi ti brezglavi nakupi (draga kolekcija za nego kože, poletna garderoba in dizajnerska torbica) niso povsem stran vržen denar, a nujni pa tudi ne. A s polno Luno v sredo boste šokirani, koliko ste zapravili. Venera se bo v četrtek zoperstavila zasvojljivemu Neptunu, kar vas bo spodbudilo, da boste še naprej zapravljali, a skušajte to potrebo nadomestiti z zabavanjem. Organizirajte piknik!

Sporočilo tedna: Vsaka stvar ima svojo ceno.

Dvojčici

Z vašim vladajočim planetom, Merkurjem, v retrogradnem gibanju, in Venero, ki je še vedno v vašem znaku, sprto z zmedenim Neptunom, vam bo cel teden muka obvladovati svoj urnik, saj ne boste vedeli, kje se vas drži glava. A morali se boste zbrati – vsaj za kratek čas – na sredino polno Luno. Ta pade ravno v vaš sektor odnosov, zaradi česar boste pomagali nekomu, ki ga imate radi, četudi boste komaj premogli dovolj energije. Ne skrbite, ko bo prijateljica izven najhujšega po razhodu, se boste lahko ponovno posvetili svoji eksistencialni krizi.

Sporočilo tedna: Če že ne morete poskrbeti zase, dajte vsaj za nekoga drugega.

Rakica

Polna Luna v sredo j tu, da vas vrže nazaj v realnost. Bili ste malo odklopljeni od vsega odkar se je začelo obdobje Dvojčka, dokler vas ni vaš mož opomnil, da vas naslednji vikend obiščejo vaši sorodniki. Nenadoma boste v naglici prali posteljnino in pripravljali vse ostalo za prenočitev. Ko bodo prispeli, boste še naprej pod stresom ob skrbi za vse in nejevoljni, ker nekaj časa ne boste mogli brati svojega pogrošnega romana.

Sporočilo tedna: Življenje na nikogar ne čaka.

Levinja

Dolgoročna pogodba oz. posel, ki ste ga sklenili v decembru, se bo zaključil ali vsaj začasno ustavil, ko se bo v nedeljo Saturn obrnil retrogradno. Če nič drugega, si boste dokazali, da se lahko nečemu zavežete in to tudi izpeljete, tudi ko so stvari težke. Ob močni polni Luni v sredo se bo kar od nikoder ponovno pojavila stara simpatija, pa še ena nova bo prišla. Zakaj ne bi svojih dosežkov praznovali z malce spogledovanja in zmenkanja?

Sporočilo tedna: Vzdržljivost se nagradi.

Devica

Čeprav bo ta teden intenziven za vse, bo za vas najbolj naporen od vseh, draga Devica. Močna polna Luna v sredo bo prinesla nepričakovane novice kar se tiče doma ali družine, zaradi česar boste obiskali svoje starše ali se odločili, da dobite novo sostanovalko. V soboto se bo vaš vladajoči planet Merkur postavil retrogradno in zakompliciral vaš službeni projekt, urnike otrok ali preprečil izjemno potovanje, ki ste ga planirali s prijateljicami. Z vse sorte neprijetnostmi se boste ubadali v prihajajočem tednu.

Sporočilo tedna: Brez skrbi, vse boste obvladali!

Tehtnica

 

Naj bo šlo za nepričakovane težave z avtom ali nenapovedan obisk vaše sestre – polna Luna v sredo bo povsem sesula vaš urnik in načrte. Prezaposleni in izčrpani, kot že itak ste – ko se bo v četrtek vaš vladajoči planet Venera zoperstavil medlemu Neptunu, bodo okoliščine še bolj zmedene. Zato le skušajte iti s tokom. Čas, ki ga boste porabili za čakanje, vam bo dal čas za sanjarjenje o planih, ki ste jih malce potisnili na stran.

Sporočilo tedna: Naredite limonado!

Škorpijonka

Polna Luna v sredo vam bo prinesla malce težke novice o vaši finančni situaciji. Morda boste vračilo preplačane dohodnine dobili kasneje kot ste pričakovali. Morda vam prijateljica ne bo mogla vsega denarja vrniti pravočasno. Morda vam bodo ponudili sanjsko službo, a kaj, ko je le za določen čas. Karkoli se bo zgodilo, boste premlevali o svoji finančni situaciji in kako se prebroditi skozi krizo. Retrogradni Merkur od sobote dalje vam bo dal tri tedne, da zaprosite za kredit, povečanje limita ali prijateljico za posojilo.

Sporočilo tedna: Začnite na mestu, kjer ste.

Strelka

S polno Luno v sredo, ki se bo zgodila v vašem znaku, se boste počutili izčrpane in preobremenjene. Čeprav se ne bo zgodilo nič kaj posebno dramatičnega, si ne boste mogli pomagati, da si ne bi želeli se samo skriti nekam ali prespati teden. Poskrbite zase in skušajte vse nenujno in stresno prestaviti na prihodnji teden. Poleg tega se v soboto začne retrogradni Merkur, kar vas bo povezalo z ljubimcem iz preteklosti. A zapomnite si – zato, če ste dobili sporočilo, še ni treba, da se odzovete.

Sporočilo tedna: Izognite se neprijetnim situacijam.

Kozoroginja

Vaš vladajoči planet Saturn se bo upočasnil in v nedeljo, 23. maja, postavil retrogradno. To vam bo dalo priložnost, da ponovno premislite in splanirate nekatere svoje finančne načrte. Ste sledili svojemu varčevalnemu načrtu ali boste morali začeti iz nule? Sredina polna Luna pade v vaš sektor nezavednega, zatorej če bo le možno, izklopite telefon vsaj za en dan in se naspite in pocrkljajte s kopeljo, masažo ipd. Prihodnji teden bodo stvari postale precej bolj natrpane, zato sedaj izkoristite čas za odklop.

Sporočilo tedna: Upočasnite se in premislite, kaj dejansko potrebujete.

Vodnarka

Stabilen, zanesljiv Saturn, vaš vladajoči planet, ki je v vašem znaku že od decembra 2020, se bo ta teden postavil retrogradno. To leto je bilo doslej izjemno pestro in tako zelo ste zrasli. Sedaj je čas, da ocenite svoj napredek in prevetrite prvotne cilje. Ste na pravi poti ali si v resnici želite nekaj povsem drugega? Polna Luna v sredo bo prinesla v ospredje vaše družabno življenje. Koga želite nazaj v svoj krog in koga želite povsem pozabiti? Nekateri ljudje sodijo samo v preteklost, kar potrjuje tale pandemija.

Sporočilo tedna: Povsem v redu je, da si premislite.

Ribi

Čeprav imate veliko vsega na vseh področjih, pa vam bo sredina polna Luna ponudila velik preboj v karieri. Vaš šef je v odhajanju in vi se po lestvici pomikate višje. Položaj, ki ste si ga od nekdaj želeli, a zahteva več dela, kot ste pričakovali. In čeprav imate dobro intuicijo in ste čutili, da to prihaja, ta prehod zato ne bo nič lažji. Izkoristite retrogradni Merkur, ki se začne v soboto, da reorganizirate dom in vse ostalo za boljše delovno okolje.

Sporočilo tedna: Čas je, da stopite na oder!

PREBERITE TUDI: Zanimiva dejstva o ljudeh, rojenih v znamenju dvojčka

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj