luna_detergent_za_posodoluna_tablete_za_posodo

Pomivanja nihče ne mara, a simpatična blondinka nas prepričuje, da z novo slovensko blagovno znamko to počnemo bolje, v sebi lastnem stilu. Detergenti za posodo LUNA vzbudijo zanimanje že na prvi pogled – zaradi izredno lične, naravi prijazne embalaže. Nasmeh zariše izbira prijetnih mešanic vonjev eteričnega olja – jasmin in zeleni čaj, rožmarin in grenivka, sivka in ylan-ylang, timijan in bazilika. Zadovoljstvo vzbudi rezultat – prvovrstna čistoča. Tako kot ostali člani družine izdelkov za dom LUNA so tudi detergenti za posodo izredno učinkoviti, čeprav ne vsebujejo agresivnih sestavin in so izredno blagi. Na voljo v vseh bolje založenih veleblagovnicah.

luna_tekoce_milo

Da je umivanje rok ne le higienična navada, ki nas ščiti pred številnimi boleznimi, pač pa tudi prijetno, celo zabavno opravilo, poskrbijo tekoča mila LUNA. Vsa zagotavljajo koži zahtevano čistočo in mehkobo, vsako od njih pa ima čisto svoj omamen vonj: oljčno olje in beli mandelj, figa in vrtnica, pomaranča in meta, zeleni čaj in janež, zeleni paradižnik. Za povrh pa so pakirana še v barvite elegantne posodice, ki so okras vsake kopalnice, kuhinjskega ali pa delovnega pulta.

Poleg tekočega mila so člani družine LUNA, domače znamke izdelkov za dom, tudi pralni praški in detergenti, mehčalci, detergenti za posodo. Podrobneje: www.lunasveti.com.

luna_pralni_prasekluna_tekoci_detergent

Pralni praški in detergenti LUNA, nove slovenske znamke izdelkov za dom, nas z ljubkimi potiski spominjajo na dom naših babic. In na njihovo priporočilo, ki prav z Luno odhaja na smetišče zgodovine gospodinjstva – da je treba perilo prati pri visokih temperaturah in z izdatnimi količinami praška. Poleg brezmadežne čistoče je odlika Luninih pralnih praškov in detergentov tudi paleta nežnih vonjev eteričnih olj, ustvarjenih  po izvirni provansalski recepturi.

V družini LUNA najdemo še odlične mehčalce, detergente in tablete za posodo ter tekoča mila.

Podrobneje: www.lunasveti.com.

luna_mehcalec

Tako sodobne kot tradicionalne, naravne tkanine so prijetnejše na oko in otip, če so mehke.  Nežni mehčalci LUNA so prilagojeni barvam in sestavi perila. Žlahtna kremna sestava ponuja paleto dlje obstojnih prvovrstnih vonjev: beli mandelj in vanilija, melona in magnolija, sandolovina in borotalco, vrtnica in potonika. Lepo se podajo na prav tako izbrane vonje pralnih praškov in detergentov LUNA.

Pod novo blagovno znamko slovenskih izdelkov za dom pa najdemo tudi detergente in tablete za posodo ter mila. Celotna družina postaja vse bolj prepoznavna po izredno trendovski podobi in izredni učinkovitosti, ki pa nikakor ne gre na škodo narave. Podrobneje: www.lunasveti.com.

luna_izdelki1

Luna ponuja nevsakdanjo podobo vsakdanjih izdelkov, ki jih ne skrivamo, ampak razstavimo, saj so v okras naši kuhinji, kopalnici. Vedno znova ujamejo pogled, pritegnejo vonj, so prijazni do narave, ljudi, materialov, za povrh pa temeljito opravijo svojo osnovno delo – operejo in očistijo.

Člane družine Luna spoznamo v vseh bolje založenih blagovnicah in na www.lunasveti.com, kjer nastaja skupnost ozaveščenih gospodinj in gospodinjcev.

luna_izdelki2

LUNA je družina izdelkov za dom, ki v celoti nastaja doma – v Sloveniji. Od običajnih gospodinjskih čistil se loči že na pogled po živahnem potisku embalaže, ki pa je v celoti razgradljiva. Ponaša se z ekskluzivnimi, doslej v gospodinjstvu še nepoznanimi vonji (npr. zeleni paradižnik), katerih receptura izvira iz Provanse. Pralni praški, tekoči detergenti, mehčalci, detergenti in tablete za posodo, mila … za sodobne gospodinje in gospodinjce, ki nam je dober rezultat predpogoj, zahtevamo pa tudi trendovsko podobo in neoporečno vsebino. Podrobneje: www.lunasveti.com

3 KOMENTARJI

  1. To je pa res krasna popestritev med ponudbo tovrstnih izdelkov, ne samo zaradi izjemno simpatične embalaže in seveda učinkovitosti temveč tudi samega pristopa. Mi smo navdušeni 🙂

  2. Jaz sem si kupila detergent za pomivanje posode, viola barve in sem čist navdušena … noro dobro diši in praktično se dozira. Skoraj komaj čakm da grem pomivat 😉

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj