Verjetno ste kdaj že imeli trenutek, ko se je vaše ljubosumje manifestiralo v najslabši obliki. Srce se vam je začelo krčiti, trebuh je bil težak kot kamen in niste našli izhoda. Trenutki ljubosumlja so le del človeške izkušnje, vsi jih kdaj doživimo, nekateri zelo pogosto. Poglejmo, katera znamenja so po mnenju astrologov zelo podvržena ljubosumju.

Bik

Bik je močno posesiven. To je znak, ki ceni in obožuje materialno bogastvo in si zato želi ustvariti razkošno življenje. Želi si ga deliti z osebo, ki jo ljubi. Težava nastane, ko začnejo o svojem partnerju razmišljati kot o nečem, kar jim ravno tako pripada – takrat osebo začnejo ljubosumno čuvati.

Lev

Lev je ponosen in magnetni znak, ki pričakuje, da bo središče pozornosti in prejemnik vse ljubezni svojega partnerja. Ta srčen in zvest znak običajno poišče podobnega partnerja. Če pa se iz kakršnega koli razloga počutijo, kot da ne dobijo vse pozornosti, ki jo potrebujejo, lahko lev hitro postane negotov in zamerljiv, predvsem pa ljubosumen.

Devica

Devica je znak, ki se na splošno bori z zavistjo. Predvsem zato, ker so tako zelo zahtevni do sebe, zaradi svoje zelo kritične narave. Ta narava se lahko razširi tudi v njegovo razmerje, lahko pa se pokaže v ljubosumju. Ob najmanjšem namigu, da bi bilo lahko nekaj narobe, bi ta znak predpostavljal, da njegov partner išče ljubezen drugje.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj