Oven

Ker ste vedno v gibanju, ste radi hitro urejeni. Vašemu znamenju vlada glava, zato si privoščite novo pričesko ali barvo las. S tem boste poudarili ljubek obraz. Pri ličenju uporabljajte svetlejše nežne tone peščene in rožnate. Nanesite maskaro, na ustnice pa rahlo obarvan glos.

Bik

Ker vam vlada planet Venera, imate zagotovo lepe obrazne poteze in celotno postavo. To je zavidanja vredno. Za nego kože uporabljajte kvalitetne izdelke – ne le za obraz ampak tudi za vrat in dekolte. Pozornost naj pritegnijo vaše ustnice, tako da jih poudarite s kakšnim vpadljivejšim glosom ali šminko.

Dvojčka                                                                                                                

Vaša zapeljivost ne prihaja le iz vašega obraza, ampak jo odražajo tudi inteligenca in nepredvidljivi gibi. Preizkusite kakšno novo modno pričesko in zadnje trike ličenja. Pozornost usmerite na ramena, roke in dlani. Poskrbite za nego kože, nahranite jo s kakšnim svetlečim mlekom za telo in skrbno uredite nohte.

Rak                                                                                                                         

Raku vladajo prsi in trebuh in je eno izmed najbolj ženstvenih znamenj. Poudarite svoj dekolte, ki je eden vaših najboljših atributov in ga nahranite s hranljivimi kremami, svetlečim pudrom, ter si nadenite kakšen zapeljiv top. V toplih dneh le pogumno pokažite tudi nekaj gole kože trebuha.

Lev

Vaša znamka je zagotovo lepota. Če imate dolge lase, si naredite pričesko z zapeljivimi kodri; pri krajših laseh pa mogoče razmislite o tem, da postanete dolgolaska. Lase negujte z najboljšimi izdelki. Poskrbite za bleščeč nasmeh in zdravje svojih zob in nato ustnice poudarite s kakšnim rdečim glosom.

Devica

Vaša posebnost je naravna lepota. Verjetno imate čisto kožo. Pristaja vam že zelo naraven make-up. Medtem ko se druge trudijo z različnim prekrivanjem nepravilnosti, vi zmagujete z naravnim videzom, ki ga lahko le še izboljšate tako, da poudarite oči, ali na ustnice nanesete kakšno vpadljivo rdečilo. Vaš videz naj bo svež.

PREBERITE TUDI: Kako izbrati spomladansko obleko glede na nebesno znamenje

Tehtnica

Vlada vam planet Venera, ki je planet lepote, zato ni nič čudnega, da je vaš videz dovršen do popolnosti, zato velikokrat presenečate s svojim elegantnim nastopom. Vaše oči so ena izmed vaših najbolj ljubkih značilnosti, zato investirajte v malo boljšo maskaro in senčilo za oči. Lep make-up lahko še bolj poudari vaše prednosti.

Škorpijon

Ste skrivnostna oseba, ki izžareva notranjo moč. Prava športna vadba bo še bolj poudarila vašo moč in postavo. Privoščite si še dovolj sprostitve, pa bo vaš videz tako dovršen in naraven, da bodo dovolj le maskara in nežen glos. To je tista prava samozavest, s katero zasijete in ste najlepši.

Strelec

Kamorkoli greste, znate dobro poskrbeti za svoj videz. Znate uporabiti igriv make-up ali pa predstaviti sebe popolnoma naravno. Samozavest je prava izbira in vse to vas dela lepo. Uživate, kadar se veter igra z vašo pričesko, da jo malo utrdite, pa uporabite izdelke, s katerimi boste poudarili kodre ali drugo obliko.

Kozorog

Vaša lepota se ne odraža le v očeh, ampak znate dobro poskrbeti za pričesko, na svoj urnik pa uvrstiti gibanje in nego. Vse to so vaši lepotni postopki in prav je tako. Pokažite svojo nežno plat in posezite po nežnih pastelnih odtenkih. Uporabljajte svetel, rahlo svetleč make-up.

PREBERITE TUDI:
Modni nasveti glede na nebesno znamenje (1. del)
Modni nasveti glede na nebesno znamenje (2. del)

Vodnar

Vaš stil se odraža v lepo urejeni pričeski in oblačilih. Svojo pričesko poudarite s kakšnimi lasnimi dodatki kot so obroč, trak. Če imate daljše lase si, privoščite kodre. Vaše ličenje naj bo čim bolj profesionalno. Uporabite črtalo za oči, senčila, ter svetleč glos za zapeljive in polne ustnice.

Ribi

Sanjski in romantični sta besedi, s katerimi vas je mogoče najbolje opisati. Poudarite svoje lepe oči tako, da ste ustvarjalni s senčilom za veke in s črtalom za oči. Poskrbite tudi za nego svojih stopal. Uredite nohte in jih odenite v prelepe barve. Lepo negovani bodo videti zapeljivi v kakšnem odprtem obuvalu.

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj