Kaj vam glede mode in modnih dodatkov glede na vaše nebesno znamenje svetujejo zvezde?

Oven

Rdeča je barva, ki poudari vašo osebnost, zato jo večkrat nosite ali si nadenite dodatke v rdečih odtenkih. Nosite uhane, še posebno okrogle oblike, ki bodo poudarili vaše ličnice. Zelo modno boste videti z vsemi pokrivali: od klobukov do športnih kap in baretk.

PREBERITE TUDI:    Trend, ki komaj čakamo, da ga bomo kopirali to pomlad

Bik

Vašemu čutnemu znamenju se podajo mehki tanjši puloverji in svilene srajce. Dobro vam pristajajo pastelne barve svetlo vijolične, rožnate in rumene. Ne pozabite k svojim modnim dodatkom vključiti ogrlice ter raznobarvne in vzorčaste šale. Pristajajo vam rožnate obleke.  Dvojčka

Všeč so vam drugačna in bolj posebna oblačila. Svoje roke okrasite z zapestnicami in prstani. Ne pozabite k celotnemu stilu kombinirati tudi torbico. Ta naj bo vaš ključni modni dodatek. Izberite torbico, ki se bo ujemala z vašim nakitom.

Rak

Vaše barve so biserna, srebrna in umazano bela. Všeč so vam oblačila, ki imajo rahlo starinski-vintage stil, ta stil pa znate tudi nositi bolje kot kdo drug. Običajno imajo rakice malo bolj bujno oprsje, zato ga poudarite s kakšnim čipkastim topom, srajco. 

Lev

Vaš modni stil izraža vaš karakter in to vsekakor mora biti nekaj energičnega. Vaše barve so barva žarkov poletnega sonca, zato nosite rumena, oranžna in zlata oblačila. Tudi lasem pristajajo zlati odtenki. Oblecite si obleko iz jerseyja.Devica

Pri barvah posegajte po zemeljskih odtenkih kot je gozdno zelena, temno rjava. Vključite jih tudi na paleto barv za ličenje. Potiskana obleka z velikim belim usnjenim pasom, kombinirana s kakšno temnejšo jakno, suknjičem, bo dobro ponazorila vaš stil.

PREBERITE TUDI:  Če boste pulover nosili tako, boste odslej v trendu in tudi praktični!

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj