To, kakšne kopalke so letos najbolj modne, smo že predstavili v članku Najbolj modne kopalke 2020. A en trend je postal še posebej izrazit in priljubljen, zato si zasluži še dodatno predstavitev: to je potisk leoparda. Medtem, ko so letos na splošno modne kopalke z živalskimi potiski, je leopard tisti, ki je najbolj navdušil. Zatorej če potrebujete nove kopalke in se še niste odločile – sedaj je idealni čas za nakup: veste, katere, pa še razprodaje so že krepko v teku!

Da je letos posebej ‘in’, dokazuje tudi Pinterest, saj je iskanje “leopard print swimwear” naraslo za vrtoglavih 445 odstotkov, številka pa menda še narašča. Izberete lahko katerikoli model, ki vam je najbolj všeč oz. najbolj pristaja vaši postavi: enodelne; dvodelne z visokim pasom; bikini z izjemno visokim izrezom na bokih (ja, vrnil se je); take z rokavi in še kaj vmes.

Sicer pa ni prav nič presenetljivo, zakaj je ta trend letos tako priljubljen: čudovito pristaja na zagorelo polt in na večino odtenkov polti (zelo svetle z roza podtonom si raje omislite kako drugo opcijo) ter deluje naravno, zapeljivo in malce divje.

PREBERITE TUDI: Modni poznavalci napovedujejo, da bodo taki sandali letos največji modni hit

Foto: Revolve.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj