Deli

Ti vsestranski izdelki z visoko koncentracijo bisernih pigmentov so ustvarjeni, tako kot preostanek linije Teint Idole Ultra Wear, da bi ženske lahko izrazile prav vse vidike svoje osebnosti. #Makeupismypower

Custom Glow Drops – Lancôme vam omogoča, da zasijete točno tako, kot si želite

Kako boste to dosegle? Na dva načina! Če želite dokaj naraven videz porjavele polti, pomešajte kapljico odtenka Custom Glow Drop s podlago. Za nepozaben učinek kapljico izdelka nanesite neposredno na kožo in ustvarite želen videz ter poudarite in/ali oblikujte konture obraza za eleganten in drzen zaključek. Vsak dan lahko dodajate nove elemente v svojo rutino nanosa podlage. Zasijte točno tako, kot si želite!

Štirje odtenki, neskončno možnosti

Za osvetljeno polt in osvežujočo piko na i je prava izbira Champagne Glow! Kapljico zmešajte s podlago, ki jo uporabljate, da dobite naraven, subtilen sijaj, ali pa jo nanesite neposredno na najvišjo točko lične kosti, sredino nosu in lok ustnic za učinek strobinga.

Za nežno poudarjene konture obraza in lepšo polt s toplim sijajem uporabite odtenek Rose Glow. Kapljico zmešajte s podlago, ki jo uporabljate, da osvežite videz kože in ji podarite zdrav, rožnat sijaj. Če imate temnejšo kožo, lahko Rose Glow uporabljate kot osvetljevalec, da subtilno definirate obrazne linije.

Za obraz, obsijan s toplimi sončnimi žarki, uporabite Golden Glow, ki daje najboljše rezultate. Pomešajte kapljico s podlago, ki jo uporabljate, da dobite porjavel videz, če imate temnejšo polt ali polt olivne barve, pa ga uporabite kot osvetljevalec – učinek je zagotovljen.

Za konturiranje obraza in izjemen videz potrebujete Bronze Glow. Ženske s temnejšo kožo ga lahko pomešajo s podlago, ki jo uporabljajo, da posvetlijo polt, tiste s svetlejšo kožo pa ga lahko uporabijo za popolno ustvarjanje subtilnih in prefinjenih kontur.

Priporočena cena je 35 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here