Lancaster je izumil 365 Cellular Elixir kozmetičnega strokovnjaka na vašem domu. Prvič na vašem domu standardna salonska nega v edinstveni obliki dvojno delujočega lepotnega aparata v kombinaciji z Lancastrovim najbolj mogočnim serumom proti staranju: 365 Cellular Elixirjem.

Dvojno dopolnjujoče delovanje:

  1. gladkost in sijaj zahvaljujoč mikro-luščilnemu delovanju – mikro-luščilna krema, optimalno odmerjena v obliki rastlinskih mikro pudrov, deluje v kombinaciji z vibrirajočo gobico na drugi strani lepotnega aparata in tako nežno zgladi kožo;
  2. učinkovito delovanje proti staranju zahvaljujoč delovanju 365 Cellular Elixirja.

Lancaster 365 Cellular Elixir


365 Cellular Elixir je prvi Lancastrov serum, ki deluje na samem izvoru prezgodnjega staranja. Podpira DNK obnovo in ščiti DNK  in tako dosega izjemne rezultate proti staranju. Njegova učinkovitost je oplemenitena s “365 Cellular Elixirjem”, ki je na drugi strani lepotnega aparata in zajema vibracije, magnetno polje in nežne mikro-tokove za aktiviranje mikro cirkulacije in ponovno vzpostavljanje aktivnega celičnega delovanja.

V trenutku koža izgleda mladostnejša: je gladka, sijoča in čvrsta. Po enem mesecu so rezultati še bolj izjemni: polt je enakomerno obarvana, koži se povrne in izboljša elastičnost, gube in drobne linije so občutno zmanjšane. Priporočena cena je 110,14 €.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj