… starševstvu, svoji drugi nosečnosti, svojem odnosu z možem Daxom Shepardom in svoji trdni odločitvi, da bo živela naravno kolikor se le da. 34-letnica je priznala, da je imela precej skrbi glede starševstva, preden sta z Daxom postala starša. "Preden sva postala starša, sem Daxu rekla, 'Nočem biti taka kot so ti ljudje'. Videla sem namreč precej staršev, ki jim nisem niti malo zavidala in na smrt strah me je bilo, da bom postala zadrta in ozkogledna kot so oni. On pa mi je rekel 'Ti ljudje niso bili kaj prida že preden so imeli otroke'. Kar je imelo smisel. Mislila sem si 'Imaš prav! In midva sva kul, torej ostaniva kul.'"

Sedaj, ko je že drugič postala mati, pa priznava, da je materinstvo precej bolj prijetno, kot si je predstavljala. Celo tako zelo ji je všeč, da je priznala: "Morda bom lahko ostala le mama in gospodinja. Morda bom imela še pet otrok." A kot se je izkazalo, se je Kristen le šalila – ko so jo vprašali, če bi res imela še pet otrok, je odgovorila: "Ne, ne želim, da me številčno premagajo! Mislim, da se bova ustavila pri dveh. Niti soka ne bom delila z Daxom, dokler ne poskrbi za vazektomijo!"

Priznala pa je tudi, da se ji nič ne mudi, da svoje telo spravi nazaj v lepšo obliko in formo. "Ne nameravam se ubijati za to, da bom videti na določen način. In ne bom uničila prvih šest mesecev, ko sem s svojim otrokom zato, da bom jedla le nezačinjeno solato. Poleg tega to tudi ni zdravo, če dojiš, in sama dojim kot šampionka!"

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj