V množici pomembnih oseb boste zagotovo videli tudi nekaj zvezdnikov in oblikovalčeva predstavitev kolekcije za jesen/zimo 2023 ni bila izjema. Igralke, kot so Katie Holmes, Kate Hudson in Rachel Zegler so sedele v prvih vrstah in si ogledale Korsovo elegantno ponudbo zimskih plaščev, oblek in drugih kososv. To je bil tako dogodek na rdeči preprogi kot modna revija hkrati.

Na modni reviji je bilo kar nekaj zvezdnikov, revija Vogue pa je Katie Holmes, ki slovi po svoji minimalistični eleganci, zastavila nekaj vprašanj in nastal je kratek intervju. Zvezdnica je bila seveda elegantna kot vedno v črnem suknjiču in raztegljivih hlačah z zebrastim vzorcem. V zakulisju, stran od gneče in kaosa, so z igralko ujeli pet minut, da bi se pogovorili o tem, kaj je nosila to sezono, in o njenih zimskih modnih nasvetih.

Kako se počutite, ko ste spet tukaj, na newyorškem tednu mode?

To je tako vznemirljivo! Vedno je lepo videti, kako mesto oživi z umetniki.

Tu smo na modni reviji Michael Kors. Kaj občudujete pri njegovih kreacijah?

To je vedno zelo velika revija in zabavno je spet videti ljudi, ki jih že dolgo nisem videla.  Všeč so mi njegovi modeli – vedno so klasični, elegantni in lepi.

Danes smo si ogledali njegovo kolekcijo jesen/zima 2023. Zanima me, kakšen je vaš pristop k zimskemu oblačenju v tej sezoni.

Plastenje. In odlični plašči. Michael izdeluje res čudovite plašče.

Menite, da je plastenje prava umetnost? V čem je vaša skrivnost?

Umetnost plastenja je, da začnete s tanko plastjo. Nato dodajte še eno tanko plast. Potem pa na koncu debelejši pulover. In nato plašč, saj ne veš, kam te bo zanesel dan. Poleg tega je treba dodati pas, da ne boste videti, kot da nosite spalno vrečo.

Kateri so bili vaši glavni kosi v hladnejših mesecih?

Veliko sem nosila debele nogavice, da mi je bilo toplo. Za zimo so mi všeč tudi dolge obleke. In kavbojke, vedno.

Vas bomo v preostanku modnega meseca videli na še na kakšni modni reviji?

Joj – upam, da ja!

PREBERITE TUDI: Katie Holmes dokazala, da (bele) superge niso edina udobna izbira

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj