Zadnja leta smo priča trendu nošenja belih superg. Pa ne le trendu nošenja belih superg, temveč nošenja belih superg na vse – celo elegantne obleke in poslovne kostime. Da imamo ženske rade udobje, je jasno, a ne glede na to superge niso edina udobna obutev, ki jo imamo na voljo – predvsem pa ne nujno primerna za k vsakemu oblačilu in priložnosti.

Poleg mehkih in udobnih sandal imamo na voljo tudi druge opcije, npr. mokasinke in balerinke. Na slednje nas je spomnila tudi zvezdnica, ki je za mnoge prava modna ikona – Katie Holmes, ki je pokazala, da so balerinke uradno spet v modi (roko na srce: balerinke so klasičen kos, ki ne gre nikoli iz mode).

Balerinke, ki so jih v preteklih desetletjih nosile Kate Moss, Alexa Chung in Amy Winehouse (če jih naštejemo le nekaj) – še pred njimi pa klasične lepotice, ženstvene ženske, kot so bile Audrey Hepburn, Grace Kelly in Sophia Loren – so zaradi svoje kombinacije udobja in ženstvenega videza ponovno ‘odkrite’. Poleg tega jih lahko preprosto pospravimo v torbico, ko se za romantičen večer odločimo za čevlje s peto.

Pretekli teden je tako Katie Holmes, ki ji je všeč minimalistični šik, predstavila barvit par balerink, ki so kot nalašč za spomladanske in poletne mesece, če ne želimo ali ne moremo kazati prstov oz. celih stopal. 43-letna igralka je nosila cvetlično maksi obleko, suknjič z dvorednim zamenjanjem krem barve, rjavo usnjeno torbico za na ramo in nebesno modre balerinke znamke Yuni Buffa.

Balerinke, ki se razlikujejo od običajnih belih športnih copat, so enako lahkotne in praktične, vendar precej bolj elegantne in torej idealna izbira za večino priložnosti.

PREBERITE TUDI: Katie Holmes: vedno si sama urejam frizuro!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj