Kate Moss je povedala, da se je na fotografiranju za perilo Calvin Klein pred natanko 30 leti, kjer je pozirala zgoraj brez, skupaj z Markom Wahlbergom, počutila “ranljivo in prestrašeno”.

Ena najuspešnejših in najbolj plačanih manekenk vseh časov, ki danes šteje 48 let, je v nedeljski epizodi radijske oddaje Desert Island Discs na radiu BBC Radio 4 spregovorila o tem dogodku svoje kariere. V pogovoru z voditeljico je razkrila, da se je med delom z igralcem Markom Wahlbergom na snemanju počutila ranljivo in prestrašeno.

Na vprašanje, kako se spominja snemanja pri kampanji za spodnje perilo, je Mossova odgovorila, da nima preveč dobrih spominov. “Bil je zelo mačističen in vse se je vrtelo okoli njega. Imel je veliko spremstvo. Bila sem le nekakšen model,” se je spominjala dela z Wahlbergom.

Mossova je bila še najstnica, ko se je pojavila v oglasu. Na črno-belih fotografijah je pozirala zgoraj brez, na nekaterih fotografijah pa se je celo stiskala ob Wahlbergovo telo.

“Ste se počutili objektivizirane?” je novinarka vprašala Mossovo.

“Ja, popolnoma. In ranljiva in prestrašena,” je odgovorila in dodala: “Mislim, da so igrali na mojo ranljivost.”

“Bila sem precej mlada in nedolžna, zato je bilo Calvinu to všeč,” je nadaljevala Mossova.

Opisala je tudi, da je pred snemanjem čutila hudo tesnobo, zaradi česar ji je zdravnik nekaj tednov pred snemanjem predpisal Apaurin.

“Pred snemanjem se res nisem počutila dobro. Kakšen teden ali dva nisem mogla vstati iz postelje,” je povedala.

Wahlberg je v intervjuju za The Guardian leta 2020 govoril o sodelovanju z Mossovo pri kampanji.

Na vprašanje, ali se je kdaj pomiril” z manekenko, ki je prvič že pred leti povedala za Vanity Fair, da se je “živčno zlomila”, ko je morala delati z Markyjem Markom, je odgovoril: “Nikoli nisem imel težav s Kate, kajne?”

“Mislim, da sem bil verjetno malo grob. Delal sem svoje,” se je spominjal. “Nisem bil zelo … svetovno razgledan, recimo temu. Toda videl sem jo in jo pozdravil. Mislim, da sva se tu in tam videla na kakšnem koncertu, se pozdravila in si izmenjala nekaj prijaznih besed.”

PREBERITE TUDI: Kate Moss razkrila svojo top skrivnost za ohranjanje mladostnega videza

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj