… izjemnem grunge uličnem slogu; temu, da je muza skoraj vsem največjim modnim kreatorjem in še kaj bi se našlo. A ko gre za nego kože, sama zase pravi, da nima kaj dosti pojma o tem, njen top trik, ki se ga poslužuje, pa je precej nekonvencionalen. V nedavnem intervjuju je 42-letnica tako povedala, da je njen trik za ohranjanje mladostne in napete kože namakanje obraza v ledeno mrzlo vodo.

In od kje ga je dobila – svoje mame? “Od nikogar! Gledala sem Mommie Dearest,” je povedala. “To je to, kar ona počne, mar ne? Najprej sem si mislila, da je to noro, potem pa mi je dalo misliti. Ti stari triki delujejo! Torej rezine kumarice na obraz in namakanje obraza v ledeno mrzlo vodo in zagotovo se boste zbudili. Ko sem na delu in je še zgodaj zjutraj in sem vsa zaspana, takrat to naredim. Krasno je, vsekakor deluje, ker kri pride na površje kože.”

Povedala pa je tudi, da skrb za kožo in videz v Londonu nikoli ni bilo pomembno in nekaj, čemur bi posvečali pozornost, ko je odraščala. “… Takrat je ni pravzaprav nihče,” je razložila glede pomanjkanja znanja o negi kože kot najstnici, ki je začenjala z manekenstvom. “Mislim, da Angleži na splošno ne povečajo veliko pozornosti temu. To nikoli ni bilo pomembno, šele sedaj postaja.”

To je tudi razlog, da njena 13-letna hči Lila Grace ve več o negi kože kot njena slavna mama. “Oh, ve več kot jaz,” je povedala Moss. “Je za naravno in ekološko. Sedaj je pri maskari, lepotnih blogih in podobnem.”

2 KOMENTARJI

  1. Halooo, kakšnega mladostnega videza???

    Ženska izgleda znucana, izmozgana, starikava, neurejena in zabuhla. V temni ulici bi se je vsak pošteno prestrašil.

  2. Mislim, da je spodnji komentar pretiran. V temni ulici se je nihče ne bi ustrašil, res pa je, da je videti utrujeno, nikakor pa ne neurejeno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj