Čeprav ima vojvodinja Cambriška na voljo neskončno možnosti in financ, je od nekdaj rada večkrat nosila svoje najljubše kose. Na obisku bolnišnice Clitheroe Community Hospital, kjer sta se možem Williamom pogovarjala z osebjem in bolniki, se je Kate tako ponovno oblekla v svoj klasični plašč v kamelji barvi Massimo Dutti, ki ga je nosila že lani na potovanjih v Kirkwallu in Newhamu ter januarja 2020 na obisku otroškega centra v Elyju.

Vojvodinjo so pod elegantnim plaščem greli pleteni kosi Iris & Ink v temno bež barvi, in sicer puli in krilo iz rebraste pletenine, ki ju je kombinirala s semiš škornji s peto. Za nakit je izbrala minimalistične uhane Missoma in dodala pisemsko torbico Roma iz Métier London, s katero je bila v preteklosti že večkrat opažena.

Kraljevi par je doživel nepričakovano veselje, ko sta spoznala terapevtskega psa Alfieja iz bolnišnice. Mali kosmatinec se je ujemal z barvo Kateinega outfita, kar ni ušlo njeni pozornosti. Menda je vzkliknila: “Ujemaš se z mojim plaščem!”

Kate se je po objavi portretov za 40. rojstni dan, ki ga je praznovala 9. januarja, v elegantnem slogu vrnila na delo. Pretekli teden sta z Williamom obiskala muzej Foundling Museum, kjer je vojvodinja v prilegajočem se modrem plašču in hlačah s pasom dostopnih znamk Accessorize in Jigsaw poskrbela za svoj običajni uglajen videz.

V čem je skrivnost elegantnega, a ne strogega videza vojvodinje Cambriške? Dovoli, da govorijo njena vrhnja oblačila. Osnovni kosi so preprosti, nakit je minimalističen a privlačen, outfit pa rada zaokroži s plaščem, ki naredi vtis.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton očarala s svojim minimalističnim, klasičnim outfitom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj