Kate Middleton je pred prihajajočim božičnim koncertom v prazničnem duhu.

V bleščeči rdeči obleki je valižanska princesa nastopila v promocijskem oglasu za prihajajoči drugi letni posebni program božičnih pesmi: Koledniške pesmi: “Skupaj na božič”.

40-letna valižanska princesa si je za nastop v novem promocijskem spotu omislila temno rdečo obleko, pošito z bleščicami.

“Na božični večer se nam pridružite na prav posebnem bogoslužju v Westminstrski opatiji, polnem prazničnih pesmi in čudovitih nastopov, ko bomo praznovali to, kar dela ta čas najlepši v letu,” je povedala Kate v promo posnetku, ki bo na sporedu v nedeljo zvečer.

Dogodek bo v znamenju kraljeve družine, saj se bosta na koncertu 15. decembra v Westminstrski opatiji Kate in njenemu možu princu Williamu pridružila kralj Charles III. in kraljica Camilla.

Prejšnji mesec je Kate javnost prosila za pomoč pri odločitvi o finalu koncerta in v anketi izbirala med tremi pesmimi. “Pomagajte nam izbrati zadnjo božično pesem za pesem ‘Skupaj za božič,” je zapisala.

Na prazničnem dogodku, ki ga je organizirala princesa Kate, bodo sodelovali tudi drugi člani kraljeve družine z osebjem dobrodelnih organizacij, prostovoljci iz skupnosti, delavci na terenu, vojaškim osebjem in drugimi, da bi proslavili veselje, ki ga lahko prinese človeška povezanost, je v sporočilu za javnost zapisala Buckinghamska palača.

“Letošnje koledovanje je posvečeno Njenemu Veličanstvu kraljici Elizabeti II. in vrednotam, ki jih je Njeno Veličanstvo izkazovalo vse življenje, vključno z dolžnostjo, empatijo, vero, služenjem, prijaznostjo, sočutjem in podporo drugim,” so še zapisali v sporočilu.

“Ta načela delijo in poosebljajo navdihujoči gostje, ki so bili povabljeni v opatijo kot priznanje za njihovo neutrudno delo pri pomoči in skrbi za ljudi okoli sebe,” je še zapisano v sporočilu.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj