Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta odprla račun na YouTube, kjer bosta objavljala svoje vloge. 5. maja sta na svojem Instagram profilu, poimenovanem @DukeAndDuchessofCambridge, ki se je pred tem imenoval @KensingtonRoyal, naznanila, da se bo kmalu pridružil še YT račun.

Novico sta naznanila teden dni po tem, ko sta praznovala 10. obletnico poroke in se s podporo kraljice odločila, da bosta na ta način izvajala svoje uradne dolžnosti in odgovornosti.

Tako je priljubljeni parček v 25-sekundnem videu naznanil veliki dogodek. V videu je zmontiranih več posnetkov, med drugim kako se skupaj sprehajata, obisk obale, pojavljanje na rdeči preprogi in dobrodelno udejstvovanje, ki je združeno s kakimi komičnimi vstavki.

 

Video nakazuje, da bo kraljevi par tako s svojimi oboževalci delil delčke zasebnega življenja, s čimer sicer izjemno konzervativna monarhija stopa v novo obdobje. Ob koncu videa so dodali napis “pridružite se nam in nas sledite” in v roku ene same ure je račun dobila več deset tisoč sledilcev – in to je šele začetek.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj