Princ in princesa Walesa sta bila med člani kraljeve družine, ki so se v ponedeljek popoldan udeležili letnega bogoslužja Commonwealtha v Westminstrski opatiji.

Kate se za tako formalno priložnost kot je ta, praviloma še bolj oddalji od modnih izbir, saj se pogosto odloči za svojo uniformo plaščnih oblek, kot so Catherine Walker, Alexander McQueen in Emilia Wickstead. V ponedeljek pa je pokazala svoje modne kompetence, saj je nosila predjesensko obleko Erdem, ki je ne bo mogoče kupiti vsaj do avgusta 2023.

Kolekcije Erdema Moralıoğluja so vedno prežete z zgodovino in tradicijo (pogosto tudi kraljevo), zato so za Kate očitna izbira v času njenega kraljevega življenja. Princesa je v preteklosti že nosila obleko Erdem za kraljeve oglede in slavnostne večerje, tokrat pa je izbrala mornarsko modro obleko z žakardnim potiskom, ki ima zaradi izrezanega pasu suknjiča, ki vodi v plisiran peplum in razširjeno krilo, čudovito ženstveno silhueto.

Kot je pogosto značilno za Erdemove modele, je tudi ta videz nadvse eleganten – navdih za njegovo predjesensko kolekcijo so bile tapete in oblazinjenje viktorijanskih hiš.

Kate je svoj videz zaključila s temno modrim klobukom s širokimi krajci in čudovito pentljo na eni strani, temno modrimi semiš salonarji Gianvito Rossi in ujemajočimi se temno modrimi rokavicami. Videz je dopolnila z uhani s safirji in diamanti, ki so pripadali princesi Diani in se do potankosti ujemajo z njenim zaročnim prstanom ter broško.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton: Od višjega srednjega sloja do bodoče kraljice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj