… vadbe izvajajo. In medtem, ko mnoge skrivnosti, s pomočjo katerih ohranjajo mladosten videz, ohranjajo zase, pa nekatere razkrijejo tudi ostalim. Tako je 37-letna, neverjetno fit Kate Hudson razkrila, kako se prehranjuje, da ohranja vitko linijo, energijo in mladosten videz.
 
Povedala je, da je poskusila že vse načine prehranjevanja, vključno s Paleo dieto, vegetarijanstvom in ajurvedsko prehrano, ki izključuje razhudnike. A športni navdušenki menda nobena prehrana ne ustreza tako zelo kot veganska. Zato se je odločila za prirejeno vegansko prehrano brez mesa in mlečnih izdelkov.
 

PREBERITE TUDI: Paleo dieta

 
“Tudi če imate radi meso, je dobro za vas, da se prehranjujete večinoma z zelenjavo,” je razložila v intervjuju. “Zakaj se torej ne bi prehranjevali pretežno rastlinsko, vsake toliko časa pa si privoščite dober zrezek? Sama na ta način gledam na te stvari.”
 
 
Kar se tiče gibanja, pa se drži preverjenih vadb, ki ji ustrezajo. “Obožujem pilates, to bom vedno delala, . vem, da je dolgočasno, a je temelj vsega, kar počnem,” je povedala igralka, ki trenira z Nicole Stuart. “Verjamem v tradicionalni pilates, kajti menim, da morajo biti naša telesa ravna in to poskrbi, da je vaše telo res močno. In kakršnakoli plesna aerobika me naravnost osreči!”
 

PREBERITE TUDI: Pilates vadba

 
Veliko načinov prehranjevanja in veliko vrst vadb ostaja in vsakdo mora najti tiste, ki njemu ustrezajo. Vse kaže, da je Kate Hudson to že uspelo!
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj