“Nekako se mi zdi, da nisem imela ravno najboljših poljubljevalcev,” je bila Kate Hudson iskrena z Gwyneth Paltrow v nastopu v njeni oddaji Goop.

“Kdo se je na snemanju najboljše poljubljal?” je Gwyneth vprašala Hudson, 41, proti koncu oddaje.

“Ma veš, nekako se mi zdi, da nisem imela ravno najboljših poljubljevalcev,” je povedala zvezdnica, ki je danes mati treh otrok. “Zdi se mi, da bi lahko imela boljše.”

Hudson je nato razložila, da so se nekatere scene s poljubljanjem s soigralcem Matthewom McConaugheyem odvjaile v precej nezavidljivih okoliščinah, zaradi katerih poljub ni bil ravno dober.

“Vsakič, ko sva se morala poljubljati, so bile neke okoliščine, ki so vse pokvarile: npr. smrkelj ali veter ali … Ko sva se poljubljala na koncu filma Fool’s Gold, sva bila v oceanu in se je letalo sesulo,” je povedala v smehu. “Smrkelj je imel po celem obrazu.”

“Ali pa z Robertom – ko sem ga poljubila, sem si mislila ‘a se ti hecaš’,” je povedala Paltrow, ki je s slavnim Robertom Downey Jr. Igrala v Iron Manu in franšizi Avengers. “To je bilo res kot poljubljati svojega brata.”

Igralki sta pogovor zaključili s pozitivno noto, ko je Kate Hudson razkrila enega najboljših poljubljevalcev na snemanju – čeprav scena potem ni prišla v film. “Veš, kdo je bil dober poljubljevalec, a tega nisi videla, ker so posnetek izrezali? Billy Crudup. Billy je bil dober. To je bilo dobro.”

“Saj tudi izgleda, kot da se dobo poljublja,” se je muzala Paltrow.

Na koncu je Paltrow postavila Hudson še zadnje vprašanje: “Ali je kaka slavna oseba, s katero si kaj imela, a svet tega ne ve?”

“O, ja,” se je zasmejela Hudson. “Kako to misliš? Ja. Ali ne velja to za vsakogar? Če rečejo ne, potem lažejo. Daj, no … Noro je, s kakšnimi stvarmi jo lahko odneseš.”

Oboževalci so se nato začeli spraševati, kdo bi lahko bila ta skrivnostna oseba, Gwyneth pa jih je odpravila z draženjem: “Jaz jih kar nekaj poznam.”

PREBERITE TUDI: Kate Hudson razkrila svojo neverjetno učinkovito dieto

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj