Ženske smo zagotovo posebna in skrivnostna bitja. V sebi skrivamo toliko moči, da je ni mogoče izmeriti. Tekom življenja nas izoblikujejo izkušnje, okolica in življenje samo. In vedno bolj smo močnejše. Nekaj pa nam je zapisano tudi v zvezdah. Katera je vaša skrivna moč, glede na znamenje, v katerem ste rojene?

PREBERITE TUDI: Ta 3 horoskopska znamenja imajo dobro razvito intuicijo

Ovnica – odločna ženska

Ovnica je zelo odločna ženska. Tudi, če se ji na pot postavi ovira; ogrooomna stena, jo bo slej ko prej porušila. Premaga lahko katerokoli oviro, brez kompromisov!

Bikica – ustvarjalna ženska

Napačno je prepričanje, da so bikice zelo prizemljene ženske, brez domišljije. Pravzaprav so bikice močne posameznice, ki se problemov lotijo in jih tudi rešijo prav zaradi visoko razvite domišljije, ki jim pomaga na njihovi poti.

Dvojčica – družabna ženska

Dvojčice v rokah držijo vse niti, pravzaprav so kot lutkarice, ki opravljajo z lutkami. Izjemno dobre so v manipuliranju z ljudmi. Z malo truda in z uporabo pravih besed dosežejo prav vse.

Rakica – umetniška duša

Žensko, rojeno v horoskopskem znamenju raka, je nemogoče premagati. Njena skrivna moč je, da se prelevi v kakršnokoli vlogo in tako doseže želeno.

Levinja – neustrašna ženska

Levinje ne poznajo strahu, zato so povsod prve. So pametne, lepe in preprosto – kraljice. Njihova neustrašnost jih vodi na vrh.

Devica – modra ženska

Največja skrivna moč device je njena inteligenca. Device vedno natanko vedo, kaj morajo storiti in kaj bo naslednji korak, da dosežejo svoj cilj.

Tehtnica – očarljiva ženska

Ženske, rojene v znamenju tehtnice, so prave vile. V vsaki situaciji ostanejo mirne, ljubke in očarljive. Poleg nje se vsak moški počuti junak! S svojo očarljivostjo dosežejo prav vse.

Škorpijonka – privlačna ženska

Škorpijonke so tiste ženske, ki jih ljudje preprosto obožujejo. Brez, da bi se kaj posebno trudile, so ljudem všečne in to je njihova moč.

Strelka – srečna ženska

Strelke so kot mačke z devetimi življenji. Ko vse odnese cunami, ki se mu reče življenje, one še vedno mirno stojijo, kjer so bile. Opremljene so z neverjetnim optimizmom, kar je njihova super moč!

Kozoroginja – ambiciozna ženska

Kozoroginje so izjemno delavne, vzdržljive in močne ženske – lahko delajo neprestano, ne da bi kazale znake izčrpanosti. Za težko delo so deležne nagrad. So večni motor horoskopa.

Vodnarka – nenavadna ženska

Čeprav se zdi, da so vodnarke malo čudne in ne čisto prilagojene rutini življenja, to ne drži. Ko so vsi panični, so vodnarke tiste, ki hitro najdejo rešitev in pot iz vsake situacije.

Ribica – intuitivna ženska

Ribice vidijo realnost v drugačni luči. Glede na svojo močno razvito intuicijo ribice lahko posvarijo svoje bližnje pred nevarnostjo še pravi čas. Njihova intuicija je njihova moč!

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj