Po jutru se dan pozna in pomembno je, da zdrave navade v svoj vsakdan pričnete uvajati že takoj zjutraj. Če boste upoštevali te tri nasvete (ki vam bodo zjutraj vzeli le 7! minut), boste dan pričeli precej bolj zdravo. Že po tednu dni boste zaradi teh sedmih jutranjih minut čutili manj utrujenosti, več energije, spočitega videza na obrazu in drugih opaznih razlik v počutju.

Prva jutranja rutina (1 minuta)

Ko se prebudite, se takoj hidrirajte, kar pomeni, da na tešče popijte vodo z limono, ali le navadno vodo. Priporočljivo jo je pomiti vsaj pol litra.

PREBERITE TUDI: Za spomladansko razstrupljanje v jedilnik vključite ta živila

Druga jutranja rutina (4 minute)

Naredite si svež, zeleni zelenjavni sok ali smoothie. V sok lahko daste kumarico, zeleno, špinačo, solato, bel poper in vse zmešate z navadno vodo, kokosovo vodo ali mandljevim mlekom. V smoothie lahko poleg tega dodate še avokado in kokosovo olje, ter po želji tudi semena, oreščke, rastlinske proteine. Na zdravje!

Tretja jutranja rutina (2 minuti)

Pripravite si kurkumin in ingverjev čaj. Potrebujete 600 ml vode, rezino svežega ingverja, rezino sveže korenine kurkume, četrtino limone.

Rezini kurkume in ingverja prelijte z vrelo vodo in pustite stati 3-5 minut. Ko se čaj malce ohladi, vanj stisnite limono.

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj