A dandanes so se časi precej spremenili in črna ni več strogo prepovedana – nekatere tradicije so preprosto zastarele in skrajni čas je, da se odpravijo. Črna je barva prefinjene, skrivnostne elegance in večnega, lahkotnega šik – klasična obleka LBD, androgina eleganca smokinga – in za tiste, ki želijo investirati v nekaj, kar bodo nosili več kot enkrat, je črna praktična izbira.

Vas mika, da bi se udeležili prihajajoče poroke v črni obleki? Preverite spodnje ideje.

Črna eleganca

Da ne bi bili videti dolgočasno, vam priporočamo, da pokažete nekaj kože. Nekaj, ne preveč. Poiščite silhuete z razkritimi rameni ali obleke in kombinezone s subtilnimi izrezi, ki lepo poudarijo vaše obline in ne vznemirjajo neveste. Če je poroka na plaži, ste lahko pri razmerju med količino razkrite kože in tkanino nekoliko drznejši, a ne pretiravajte – manj (razkrite kože) je več.

Kostim v črni barvi

Za tiste, ki imajo raje bolj androgine videze, ni boljšega kot črn smoking. Če je kostim vaš poročni slog, poiščite takšne, ki imajo razkošne poudarke iz žameta, svile ali satena. Izogibajte se vsemu, kar se nagiba k delovnim oblačilom, kot so črtasti detajli ali zadrge. Za sodoben pogled na kostim v videzu smokinga priporočamo tudi kombiniranje črne obleke z mehko belo majico namesto srajce.

Črna barva do tal

Želite, da je črna barva izjemno glamurozna? Črna obleka, ki sega do tal, je odličen način, kako se lotiti poročne obleke, ki jo lahko po poroki nosite vedno znova in znova. Poiščite obleke iz razkošnih, lepo padajočih tkanin: svile, satena in lahkega krepa. Na koncu dodajte kovinske dodatke: visoke pete, torbice z bleščicami in razkošen nakit.

Črna naj bo okrašena

Naj bodo okraski vaša izbira. Črne komplete obogatite z nenavadnimi poudarki, še posebej, če poročna obleka zahteva ‘black tie’ ali ‘cocktail’ dress code. Sem torej sodijo diamanti, kristali, biseri in bleščice. Poskrbite, da bo vaš videz uravnotežen s preprostim ličenjem – idealna izbira je način, kakor se ličijo Francozinje.

Črna v cvetju

Za bolj romantične ljubitelje oblačenja je idealna izbira cvetlična črna obleka. Od cele obleke v cvetju do bolj subtilnega cvetličnega potiska – z nobeno ne boste zgrešile.

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham meni, da je ta obleka idealna izbira za na poletno poroko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj