Poudarjanje prednosti kombineže obleke je odveč. Vemo, da je klasična, lahka in zračna – idealna za poletno vročino. Lahke, tanke obleke s tankimi, ‘špageti naramnicami’ so enakovredne hladnemu kozarcu vode na soparnem poletnem večeru na poročnem prizorišču.

Zato je Victoria Beckham, mati ženina na poroki Beckham-Peltz, ki se je odvijala na Palm Beachu, izbrala različico v kovinski barvi, da bi na sinovem slavju, polnem zvezdnikov, izstopala iz vseh pravih razlogov.

Poleg tega, da je Beckhamova za izdelavo svoje obleke angažirala šest članov svojega londonskega ateljeja, je v svoje značilne minimalistične obleke oblekla še nekaj drugih gostov. Romeova spremljevalka Mia Regan je izbrala nebesno modro obleko, s katero je navdušila fotografe; Eva Longoria pa je bila prefinjena v elegantni črni obleki VB.

 

Elegantna izbira Victorie Beckham je pokazala, da je lepota kombineže obleke v tem, da ne potrebuje veliko okrasja. Diskreten nakit in brezčasni sandali z visoko peto – ali pa brez! – dajejo občutek brezskrbnosti, kot da ste jih pravkar oblekli kot Kate Moss v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Pomislite na Diano, princeso Walesa, v izvrstni črni čipki Johna Galliana na Met Gala; Carolyn Bessette-Kennedy v poročni obleki Narcisa Rodrigueza s poševnim rezom; ali Sienno Miller v obleki Galvan breskove barve na nepozabnem filmskem festivalu v San Sebastianu. Manj je vedno več.

Kaj obleči pod tako obleko? Nikoli se ne sme videti niti kančka spodnjic oz. perila, zato izberite brezšivne spodnjice kožne barve.
PREBERITE TUDI: Brooklyn Beckham sveže poročen! Vse o njuni poroki na Palm Beachu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj