Tehtnica je zračno znamenje, ki se dobro ujame z vodnarji, dvojčki, ovni in nekaterimi drugimi tehtnicami. Slabo se ujamejo z raki, kozorogi, nekaterimi devicami in nekaterimi tehtnicami.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu devica?

Prednosti

Tehtnica je simbol partnerstva. Tehtnice so povezane s sodelovanjem in timskim delom, so mojstri na področju pogajanj in kompromisov, in lahko svojega partnerja veliko poučijo o tem, kako vzpostaviti poštenost v razmerju. So zelo radodarni.

Slabosti

Tehtnica zaradi varnosti in previdnosti včasih ohranjajo svoja čustva skrita. Ko tako zakrijejo čustva in občutke, se njihov partner lahko znajde v nevarnosti skritih in nepovedanih zamer. Tehtnice se učijo, da se postavijo zase in spregovorijo o svojih čustvih, da bodo lahko uživale v bolj izpolnjenih odnosih.

Hodite s tehtnico?

Na zmenkih bodite vljudni, izgledajte elegantno in načrtujte nekaj družabnega. Pojdite nekam, kjer je estetsko prijetno okolje in ne varčujte s komplimenti. Ne poskušajte flirtati, ko je na vidiku prepir. Ni potrebno, da se strinjate z vsem, kar vam pravijo, vendar se boste morda kdaj morali vljudno strinjati s tem, da se v vsem pač ne strinjate in nato nadaljujte na bolj prijetne teme, kot so umetnost, glasba, potovanja in vse, kar je lepo. Če se bo razmerje nadaljevalo, pa boste lahko vadili umetnost pogajanj.

PREBERITE TUDI: Kakšna je ženska, rojena v znamenju tehtnice?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj