… druge osebe v mnogih primerih ni tako enostavno. Če iščete načine, kako se povezati z njimi, potem je tukaj nekaj idej.

Skupno kuhanje

Kuhinja je bila vedno srce doma, ne glede na to, kje na svetu ste. Skupno kuhanje bo ustvarilo toplino med vami in vašo taščo in obe bosta na koncu delili nekaj sladkih spominov, povezanih s kuhanjem in hrano.

Pojdite skupaj po nakupih

Odpeljite taščo po nakupih. Razvajajte jo, vprašajte njeno mnenje o tem, kaj želite kupiti zase. Spoznali boste njen okus, njeno potrpežljivost in njene kaprice.

Gledanje filma

Pojdite skupaj v kino ali na igro. Enostavno prispeva k izkušnjam, ki jih imate skupaj, in vas prav tako ne sili, da se pogovarjate druga z drugo. O zapletu filma se lahko vedno pogovorite pozneje.

Družabne igre

Po pogovoru s partnerjem poskusite narediti večer družabnih iger. Naj bo to skupinska dejavnost. Igrajte monopoly ali activity! Nekatere igre razkrijejo veliko o osebnosti drugega, zato le poskusite.

Spa dan

Rezervirajte celodnevno razvajanje v zdravilišču ali salonu. Pokličite salonske storitve na dom, če želite, in prosite moške, naj vas pustijo za prijeten sproščujoč ženski čas.

Slike iz otroštva

Oglejte si stare slike svojega partnerja in tašče iz otroštva. Vprašajte svojo taščo, če ima čas in opazujte njen pristen nasmeh. Tu in tam jo vprašajte nekaj stvari in delila vam bo nekaj lepih spominov in zanimivih dejstev o ljudeh v vaši družini.

PREBERITE TUDI: Je vaša tašča rojena v teh nebesnih znamenjih? Bežite!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj