… lastnostih in obnašanju, na nek način bi lahko rekli celo, da ga definira, zato je vedno dobro preveriti, v katerem znamenju je človek, s katerim boste preživljali svoj čas, rojen. Sploh, če govorimo o taščah. Splošno znano je, da se tašče rade vmešavajo v življenje ‘tamladih’ in da snaha nikoli ne naredi nič prav (seveda obstajajo izjeme). Če pa imate taščo rojeno v katerem izmed spodnjih treh nebesnih znamenjih, je najbolje, da kar zbežite, ne boste ji prišle do živega.

Rojena je v znamenju raka

Tašče rojene v znamenju raka so posesivne. Do vas se bo obnašala, kot da ji hočete ukrasti njenega edinega otroka (pa čeprav ima verjetno še dva ali tri) in nič ne boste naredile prav. Morda bo na prvi pogled delovala prijazno, ampak to je le zatišje pred nevihto.

Rojena v znamenju leva

Levinje so ostre in kritične. Če ne boste po njenih kriterijih, vas bo kritizirala tudi svojemu sinu in ga na vsak način hotela prepričati, da ni izbral prave (pravzaprav tako nobena ne bo dovolj dobra za njenega sina). Ne ozirajte se na njene kritike, takšna pač je.

Rojena v znamenju škorpijona

Škorpijonke so zelo zaščitniške in če vas bo sprejela, si lahko oddahnete. Če pa ne boste po njenih merilih, je bolje, da se z njo ne ukvarjate in jo pustite pri miru, sploh pa je ne poskusite osvojiti. Trd oreh je, ki se ne bo zlomil kar tako.

PREBERITE TUDI: Zanimive lastnosti ljudi, rojenih v aprilu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj