Adijo dlačice!

In koliko časa zapravimo za to opravilo, namesto da bi ga porabili na bolj zabaven, aktiven način!

Predstavljajte si: sobotno jutro, sončni žarki vas prijetno žgečkajo skozi zavese. Zazvoni telefon in prijateljica predlaga izlet na morje. Odhod čez pol ure. Nastopi panika, saj si ravno puščate dlake, ker ste že naročeni na voskanje v kozmetičnem salonu. In tako ostanete doma.

Zgodba bi se lahko odvila drugače, če bi uporabljali IPL Philips Lumea Prestige.

IPL – profesionalna tehnologija, 6 mesecev*gladka koža na preprost in hiter način

IPL je tehnologija, ki se v kozmetičnih salonih uporablja že od leta 1997. Sorodna je laserski tehnologiji. “IPL je tehnologija, sorodna laserski, s katero lahko zdravijo le zdravniki. IPL-naprave pa sevajo širši snop svetlobe širših valovnih dolžin ter jih zaradi nižjih energij v tkivu za učinkovito zdravljenje prekomerne poraščenosti in odstranjevanja neželenih dlak lahko uporabljajo tudi laiki,” razlaga Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije.

IPL naprava Philips Lumea prestige je reultat kar 15 let raziskav podjetja Philips! Enostavna je za uporabo in dokazano učinkovita, a njeni nežni svetlobni impulzi že po nekaj tednih uporabe uspavajo dlačni mešiček in tako preprečujejo ponovno rast dlak neposredno pri koreninah. Neodvisne raziskave so potrdile bistveno zmanjšanje poraščenosti že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih, po katerih je bila koža že neporaščena in posledično gladka. Za optimalni učinek je priporočljivo opraviti 4 do 6 posegov na 2 tedna. Za ohranjanje svilnato gladke kože bodo potrebne ponovitve tretmajev šele na vsakih 4 do 8 tednov.

Korak za korakom do gladke kože

  1. Pred prvim odstranjevanjem dlake pobrijte z britvico ali brivnikom, da preprečite opekline in neprijetno zbadanje.
    2. Pred uporabo nastavite jakost ali prepustite senzorju SmartSkin, da to stori namesto vas.
    3. Okence prislonite na kožo in počakajte, da zasveti luč za pripravljenost. Pritisnite gumb za blisk.
    4. Napravo med osvetljevanjem počasi premikajte po koži, pri čemer istega mesta ne osvetljujte večkrat.

Gladke noge, pazduhe, bikini in obraz

Oblika naprave Philips Lumea je prilagojena obliki ženskega telesa. Uporablja se lahko na vseh delih telesa in obrazu, saj ima 4 edinstveno zasnovane nastavke, ki omogočajo optimalne rezultate. Pametni senzor SmartSkin vam priporoči najboljšo nastavitev za vašo barvo kože, da vam ne bo treba ugibati, katero od petih, ki so na voljo, izbrati. Ste vedeli, da lahko Philips Lumeo uporablja tudi vaš najdražji? Številni moški jo že uporabljajo na predelu prsi, nog, rok in hrbta.

Je Philips Lumea primerna za vas?

IPL tehnologija je naučinkovitejša pri temnih dlakah, v primeru, da koža ni porjavela od sonca. Ni pa učinkovita pri sivih, rdečih in zelo svetlih dlakah kot tudi pri zelo temni barvi kože.
Več kot 3 milijon uporabnic po vsem svetu ljubi Lumeo! Se jim boste pridružili?

Preberite več o Philips Lumei.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj