… in nas po prebujanju znajo spraviti v slabo voljo, njihov pomen sploh ni slab. Če sanjate o pogrebu, je to večinoma povezano z zaprtjem določenega življenjskega poglavja. Pogreb je simbol selitve, ne glede na to, ali gre za kraj bivanja, službo ali spremembo osebnosti. Označuje tudi nov začetek.

Udeležba na pogrebu

Če sanjate, da ste opazovalec na pogrebu, lahko to pomeni konec določenih odnosov in spoznavanje novih in boljših ljudi. Za nekatere je odhod na pogreb lahko znak praznovanja. Torej, oseba, ki gre na pogreb, gre lahko v resničnem življenju na poroko.

Sanjati o pogrebu žive osebe

Če ste sanjali, da nekoga pokopavate, ne skrbite, saj je to večinoma znak sprememb, ki sledijo tistemu, o katerem ste sanjali. Včasih lahko nekdo, ki sanja, da pokoplje živega človeka, odide k njemu, da mu čestita ali da z njim proslavi njegov uspeh. Dejstvo, da je oseba v sanjah mrtva, čeprav ni mrtva, lahko včasih pomeni prekinitev stika.

Sanje o lastnem pogrebu

Če ste bili v sanjah priča lastnemu pogrebu, je to najboljše možno znamenje. Predstavlja namreč zaključek enega poglavja in odprtje novega, ki bo pritegnilo pozornost družbe in okolja.

Sanje o očetovem/materinem pogrebu

Pogreb staršev simbolizira ločitev od njihove figure. Pripravljeni ste se postaviti na lastne noge in sami raziskovati svet.

Sanje o pogrebu otroka

Čeprav ni hujše različice teh sanj, sprostite se, to je tudi znak nečesa novega. Pokop otroka pogosto predstavlja tudi povezavo, ki jo imamo s svojim “notranjim otrokom”, torej z otroštvom.

PREBERITE TUDI: Kaj pomenijo sanje o angelih?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj