Lahko v udobju svojega doma, v mestu, v naravi, lahko sami ali pa v družbi. Morda najdete kaj zase med naslednjimi predlogi. Živeti dobro življenje je vse prevečkrat zamenjano z živeti drago življenje. Res, da zapravljanje za takšne in drugačne izkušnje prinaša določeno navdušenje, vendar se lahko dobro zabava tudi ob nizkih stroških.

Pojdite raziskovat

Ne glede na to, kje živite, obstaja verjetnost, da je nekje v bližini – soseska, znamenitost ali naravni rezervat – ki ga še niste odkrili.

Prostovoljstvo

Ne glede na vaše interese, zagotovo obstaja način, kako svojo strast dajati svoji skupnosti. Podarite svoj čas zavetišču za živali ali knjižnici – hkrati je to lahko koristen način za pridobivanje nove spretnosti.

Vskočite v kakšen tečaj

Od joge do keramike in izdelovanja sušija. Nekje v bližini že nestrpno čaka tečaj z vašim imenom.
Rolajte. Zaupajte nam – prav tako zabavno je, kot se spomnite. Aktivirajte še svoje prijateljice in opravite vadbo za ves dan.

Movie night!

Povabite prijatelje, si privoščite kokice in se prepustite zabavnim filmom.

PREBERITE TUDI: Kako doseči, da bo vikend trajal dlje?
​​​​​​​

Skuhajte nekaj novega

Skuhajte nekaj, kar niste še nikoli. Nakup sestavin na tržnici lokalnih kmetov ali morske hrane bo hkrati tudi cenejši v primerjavi z obrokom za celo družino zunaj.

Preberite celotno knjigo v dveh dneh

Če se vam misel na branje zdi dolgočasna, potem najbrž v mislih nimate prave knjige. Pobrskajte za drugo ali poiščite kakšno sočno.

Napišite pismo

Ne glede na to, ali boste pisali mami, sostanovalki ali avtorju vaše najljubše knjige, je dobro, da ponovno odkrijete to izgubljeno umetnost.

Pojdite v welness ali toplice

Najboljše stvari v življenju – meditacija, joga in sončni žarki, poležavanje in odklop misli – nekatere so popolnoma brezplačne.

Pojdite plesat

Naj bo salsa, hip-hop ali standardni plesi, poiščite mesto in pretresite vašo ta zadnjo.

PREBERITE TUDI: 5 aktivnosti za lepši vikend

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj