Jennifer Lopez in Ben Affleck sta bila posneta, ko sta v Los Angelesu zapustila premiero svojega novega filma ‘The Tender Bar’. A po fotografijah sodeč pa Ben ni bil videti ravno dobre volje.

Čeprav je del njegovega obraza zakrila maska, je bilo videti, da se je igralec precej namrščil, pa tudi Jennifer ob njemu ni kazala veselja. Iz fotografijah je razvidno, da se ji tudi on ni preveč posvečal, latino divi pa to očitno ni bilo ravno všeč.

Par, ki je pred kratkim obnovil zvezo, potem, ko se je pevka razšla s svojim takratnim zaročencem Alexom Rodriguezom, na rdeči preprogi vedno izgleda zaljubljen, Ben pa vedno deli pohvale na račun svoje ljubljene. Povedal je, da je navdušen nad njo in da je idealen primer močne in uspešne ženske.

A to ni prvič, da sta tako delovala, ko sta bila stran od kamer. Nedavno so ju posneli med družinskim srečanjem na prostem in čeprav je Jennifer Bena gledala zelo zaljubljeno, se je zdel precej odsoten. Fotografije so morda preprosto nastale ob nepravem času, še posebej glede na to, da je Ben hitel osvojiti pevko takoj, ko je izvedel, da je samska. Čeprav se je to zgodilo kar 18 let po njuni nekdanji zaroki, je bilo oboževalcem to očitno dovolj za skrb.

PREBERITE TUDI: Zdi se, da je Ben Affleck končno na pravi poti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj