Med karanteno, v kateri so se nekatere ameriške zvezne države znašle zaradi trenutne situacije, je igralka Jennifer Garner pogosto hodila na sprehode s svojimi otroki, 15-letno Violet, 12-letno Seraphine in osemletnim Samuelom. Navado je sprejel tudi njen nekdanji mož Ben Affleck, ki so ga paparaci prejšnji teden posneli na ulicah pacifiških palisad v Los Angelesu z mlajšo hčerko.

Oskarjevec in njegova punčka sta se sproščeno sprehajala, družbo pa jim je delal družinski pes. Glede na posnete fotografije se zdi, da se je 48-letnik spravil v red, da se je izogibal alkoholu in si prizadeval biti boljši oče svojim otrokom. Leta 2001 se je prvič zdravil zaradi alkoholizma, leta 2017 in spet leta 2018 je končal na rehabilitaciji, zaradi te težave pa se je ločil od Jennifer. Danes je v srečni zvezi s svojo 32-letno kolegico Ano de Armas, ki jo je spoznal leta 2019 na snemanju filma ‘Globoka voda’.

Kot kaže je zgladil tudi odnose z bivšo ženo in se uspel dogovoriti o deljenem varstvu otrok. Bivša zakonca sta namreč imela kar nekaj težav glede dogovorov.

PREBERITE TUDI: Ben Affleck iskreno: “To je bila največja napaka v mojem življenju”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj