Barvanje las v nenavadne, neobičajne barve je sicer pogosto pri pevkah, ne pa tudi manekenkah in igralkah, kjer se zahteva določen videz.

 

 

Fotografijo z novo barvo las je objavila na svoj Instagram s pripisom “Pink is punk” in dodala “Glejte moj IGTV, da boste videli, kako je @guidopalau preko spleta pomagal uresničiti moje sanje, da so moji lasje sedaj roza.” Kaia je sicer presenetila že junija, ko si je svoje rjave lase pobarvala na blond, a roza je še korak dlje v drznosti. Pri barvanju ji je kar preko spleta pomagal Palau, ki jo je vodil skozi proces, kako si lase enostavno pobarva sama.

 

“Po pravici povedano: prvič, ko si me postrigel, sem hotela izgledati kot Kurt Cobain,” je Gerber napisala, ko mu je poslala fotografijo svoje barve las pred barvanjem. “Počasi, vsako leto naredim nov korak.”

Sicer pa ni edina zvezdnica, ki se je odločila za roza barvo las to poletje – pred njo je to aprila storila tudi pevka Dua Lipa; leta prej pa Sienna Miller, Rihanna in Katy Perry; pred desetletji pa Curt Cobain in Gwen Stefani.

PREBERITE TUDI: Gwen Stefani o svojih roza laseh: Bila sem res zmedena; nisem vedela, kdo sploh sem

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj