To velja tudi za zvezdnike. Med njimi je tudi Gwen Stefani, ki je že kar nekaj let zvesta svojemu malce odbitemu damskemu slogu. Zvezdnica je spregovorila o svojem obdobju, ko je nosila živo roza lase in aparat za zobe in iskreno priznala, da sploh ni vedela, kdo je.

“To je tako res: ko greš skozi razpad zveze ali veliko spremembo v življenju, se odločiš za spremembo frizure, da bi nekako, ne vem, spral vse težke občutke iz las. Takrat sem bila res zelo zmedena. Imela sem 29 let. Bilka sem zmedena glede svojega odnosa. Nisem vedela, kdo sem. Prišla sem z zelo dolge turneje. Postala sem slavna. Kupila sem si hišo. Odselila sem se od staršev. Toliko stvari se je zgodilo.”

Takrat je bila Gwen Stefani pevka in edina ženska članica rokerske skupine No Doubt, katere hit “Don’t Speak” je bil leta 1995 kar 16 tednov na lestvici najboljših skladb. Čeprav je Stefani takrat postala slavna, pa je imela popolno kontrolo nad svojim videzom.

PREBERITE TUDI: Gwen Stefani lansirala kolekcijo cenovno dostopnih čevljev

“Nisem imela finančnih omejitev. Nisem imela stilista. Bila sem prepuščena sama sebi z vsemi fanti,” je povedala. “Hotela sem roza lase. Imela sem to vizijo in tako sem eno leto nosila roza lase.”

Stefani je sicer z leti odrasla in lepo (s)pilila svoj videz, a nikoli se ni povsem odrekla malce bolj divjim oz. odbitim kreacijam in pričeskam. Pogosto sodeluje z avant-gardnim modnim oblikovalcem, ki je sicer kreativni direktor Moschina, Jeremyjem Scottom ter priljubljeno zvezdniško znamko The Blonds.

Sicer pa je njen slog očitno zelo prepoznaven, saj je pred dnevi izvedela, da bo 10. novembra prejela nagrado ‘Fashion Icon Awards’. “Po pravici povedano, je to bizarno, to je noro,” je povedala, ko je izvedela veselo novico. “Ko pomislim leta nazaj, kako sem listala po reviji Vogue in si mislila ‘Nikoli ne bom imela teh oblačil, šla bom v trgovino in si naredila svoja.’”

PREBERITE TUDI: Gwen Stefani iskreno o ločitvi: “Moje življenje je razpadlo”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj