… temveč tudi logotip blagovnih znamk, so se očitno obrestovala – postal je obraz spodnjega perila Calvin Klein. Fotografije sta posnela Mert Alas in Marcus Piggott v New Yorku, na njih pa mladi pevec pozira skupaj z dolgoletno manekenko Calvina Kleina, Laro Stone. Morda malce nenavaden par po mnenju nekaterih, glede na to, da je lara prava ženska, stara 31 let, Justin pa jih je komaj dopolnil 20 – a pri Calvinu Kleinu se to očitno ni zdelo nič posebno pretresljivega.

Sicer pa gre Justin po podobnih stopinjah kot je šel bila daljnega leta 1992 Mark Wahlberg, ki je takrat poziral z rosno mlado, komaj 18-letno Kate Moss. Nad tem sodelovanjem pa je Bieber seveda popolnoma navdušen. "Calvin Klein je tako ikonska blagovna znamka in navdušen in počaščen sem, da sem s to kampanjo postal del zgodovine znamke Calvin Klein," je povedal navdušeni Bieber. "Že leta sem ljubitelj te znamke in njihovo spodnje perilo in jeans nosim že dolgo, zato je to zame nekakšna uresničitev sanj. To je začetek novega vznemirljivega leta zame, tako na osebnem kot tudi poslovnem področju in to, da sem del te kampanje, je fantastična priložnost in izkušnja."

Medtem, ko se mnogi spotikajo v starostno razliko med modeloma, nastopajočima v kampanji, je zanimivo, da so enake ali celo večje razlike že od nekdaj prisotne, le v obratni smeri, torej da je moški precej starejši, kar pa se le redkokdaj komentira, še zlasti negativno.

Spodaj pa si lahko ogledate še video oglas:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj