Ta lunacija je tudi sončni mrk, kar pomeni, da je celo močnejša od običajnega mlaja – in spremembe, ki jih napoveduje, nas bodo prizadele še močneje kot običajno. Mrki skoraj vedno povzročijo nenadne nove začetke in zasuke na naši poti, toda tokrat bodo res na udaru naslednja horoskopska znamenja.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Pripravite se, da spoznate novo plat sebe, dvojčki. Ta mrk se dogaja pri vas, kar je neposredno povezano z vašim egom, identiteto in načinom izražanja. Kljub temu se boste morda resno spremenili, ko gre za to, kdo ste in kako se kažete v svetu. V redu je, če sprejmete različne delčke svoje osebnosti – opustite potrebo po ugajanju drugim in preprosto vadite, da ste iskreni.

Devica (23. avgusta – 22. septembra)

Devica, spreminja se vaše poklicno življenje, ker ta mrk prizadene vašo kariero in javno podobo. Kljub temu boste morda ugotovili, da nenadoma raziskujete nove poti v svojem delovnem življenju – pa naj bo to v obliki priložnosti za rast znotraj vašega trenutnega položaja ali morebitnih odpiranj na povsem drugačnem področju. Odprite svoje možnosti in še ne sprejemajte nobenih končnih odločitev. Med tem mrkom se bodo premiki hitro zgodili, vendar boste želeli počakati, da dobite vse potrebne podatke, preden karkoli nadaljujete.

Strelec (22. november – 21. december)

Stvari se trenutno spreminjajo v vaših odnosih, strelec, in hitro se boste morali naučiti, kako se prilagoditi potrebam in željam drugih ljudi. Z mrkom v vaši hiši zavezanosti in partnerskih odnosov je to obdobje spremembe, ko gre za vaše odnose z najbližjimi. Ne glede na to, ali gre za vašega partnerja, šefa ali najboljšega prijatelja, boste ugotovili, da je poštenost in preglednost najboljša politika. Odprite nove komunikacijske kanale znotraj svojih individualnih povezav in opazujte, kako stvari cvetijo.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj