Polna luna ima povezavo s prejšnjim mlajem. Takšne cilje, kot ste si zadali 3. junija, bodo zdaj dokončani. Zdaj je čas žetve. Junijska luna je dala neverjetno količino energije in poguma, da bi uresničili svoje sanje. Poudarila pa je tudi potrebo po previdnosti; izogibajte se pretiranemu optimizmu.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

Odnosi

Lunin vpliv na instinkte in čustva doseže svoj vrh pri polni luni. Uporabite povečano čustveno moč in intuicijo, da premagate izzive v odnosu. Podzavest omogoča nepristranski in uravnotežen pogled na vaše osebne odnose. Jasno boste videli kakršno koli dinamiko odnosov ali negativne občutke, ki povzročajo neskladje.

Polna luna se pojavi, ko je Sonce nasproti Luni. To opozarja na nasprotne sile v vašem življenju, kot sta delo v primerjavi z domom ali kaj potrebujete v primerjavi s tem, kar želite. Notranja napetost in zunanji pritiski lahko vodijo do osebnih konfliktov in kriz, ki odvajajo vašo energijo. Vaš dom, družina in intimni odnosi pridejo v ospredje po polni luni.

Mrk

Polna luna 17. junija je tudi zadnja lunina faza pred 2. julijskim sončnim mrkom. Zato je pomembno, da se ozremo na prejšnje mrke, ki so začele to fazo mrka. Do zaključka tega, kar ste začeli pred približno petimi meseci, je ostalo samo še dva tedna. Čas je, da dokončate zadeve, tako da boste pripravljeni začeti novo fazo življenja v dveh tednih.

Planeti sporočajo, na kaj je treba paziti

Položaj planetov bo imel na polno luno zanimiv vpliv.

  • Saturn in Neptun bosta poskrbela za močno vero in zaupanje vase. S potrpežljivostjo boste stvari naredili pravilno in brez bližnjic. Modrost in samodisciplina vam bosta pomagala žrtvovati kratkoročno zadovoljstvo za dolgoročni uspeh. Lahko ste optimistični in razumete tudi svoje omejitve. To vam omogoča, da uresničite svoje sanje z trdim delom in razumnim, realističnim pristopom.
  • Medsebojen položaj Jupitra in Neptuna lahko prinese razočaranje ali zadrego, zaradi česar se boste spraševali o sebi in svoji veri. Lahko postanete preveč optimistični, zaupljivi in radodarni. Izogibajte se igranju na srečo, drogam, gurujem in kultom. Namesto tega se raje zanašajte na nasvete prijateljev in družin, ki jim zaupate.
  • Na srečo bosta Saturn in Neptun dala zdrav odmerek realnosti, ki zmanjšuje tveganje za iluzijo in prevaro. Prav tako vam pomagata pri inspiraciji in zavzetosti v trdo delo, da bi uresničili svoje upanje in sanje.
  • Merkur v konjunkciji z Marsom prinaša osredotočeno razmišljanje, ki ga lahko uporabite za uresničitev svojih sanj. Daje čut za hitro ukrepanje, toda agresivno ali obrambno razmišljanje lahko vodi do argumentov in prepirov. Previdno izberite svoje bitke in dvakrat premislite, preden reagirate.
  • Pozicija Merkurja in Marsa nasproti Saturna prinaša negativnost, slabe novice, napake, zaviranje, frustracije in zamude. Povečuje tveganje jeze, zavisti, ljubosumja, zlobnosti, zavračanja, verbalne in fizične zlorabe ter ustrahovanja. To lahko vodi do ločevanja, izolacije, slabega samospoštovanja, komunikacijskih težav in žalosti. Ključ do izogibanja takšnim negativnim posledicam je, da se zamotite tako, da trdo delate na svojih sanjah. To je maraton, ne sprint. Zato je najbolje nadzorovano sproščanje energije s trajnimi napori. Samodisciplina, potrpežljivost in strpnost lahko vodijo do zadovoljivih rezultatov. Neptun in Mars prinašata harmonijo, občutljivost in empatijo, da bi premagali zgoraj omenjeno Saturnsko negativnost in zlobnost. Težavam v odnosih se lahko izognemo s sočutjem in neverbalno komunikacijo. Pravzaprav povečana čutnost, čar in karmična privlačnost tvorijo dobro priložnost za strastne romance in iskanje sorodne duše. Pozitivni aspekti Neptuna pomagajo videti širšo sliko. S povečano ustvarjalnostjo in domišljijo lahko sanjate boljšo prihodnost. S povečano intuicijo z duhovnim pogumom se lahko borite za svoje pravice in ukrepate tako, da bi dosežete svoje sanje.

Luna v konjunkciji z Jupitrom prinaša optimizem, velikodušnost in srečo. Dobri nameni ustvarjajo uspeh, še posebej s tistimi stvarmi, ki so povezane z rastjo in srečo. Lahko je to potovanje, finančna naložba ali intimni odnos. Vaš skrbni in podporni odnos lahko prinese novo prijateljstvo in uslugo od drugih. Tokratna polna luna daje dobro priložnost, da se pridružite različnim skupinam, začnete novo pot, se vpišete v nov študij ali sprožite sodni postopek. Dober čas za rojstva in poroke.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj