Izpod peresa dr. Josepha Mercole, ene izmed največjih avtoritet na področju alternativnega zdravja na svetu, prihaja vodnik po načelih ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov z namenom zdravljenja bolezni, spodbujanja hujšanja in optimiziranja zdravja.

Vsi vemo, da je hrana zdravilo – vseeno pa je odrekanje hrani nekaj najboljšega, kar lahko naredite za svoje zdravje. Kratki izvedljivi posti ob strateškem časovnem načrtovanju so neverjetno učinkovito presnovno posredovanje, ki se odlično ujema s ketogeno dieto in doseže prehod na porabljanje maščobe. To lahko nato odpravi neodzivnost na inzulin, zmanjša oksidativni stres in vnetje, optimizira delovanje možganov, preprečuje nevrološke težave, pomaga pri hujšanju in drugo.

“To bo razburljivo popotovanje za vas,” piše dr. Mercola. “Res komaj čakam, da boste uvedli po mojem mnenju eno od najučinkovitejših telesnih strategij, ki vam bo pomagala ne samo povrniti si zdravje, temveč ga tudi toliko izboljšati, kolikor si verjetno nikoli niste mislili, da je mogoče.”

Dr. Joseph Mercola je strasten zagovornik naravne medicine, borec za dobro počutje in vizionar, ki je v trenutni ameriški zdravstveni sistem vpeljal zelo potrebne spremembe. Kot zdravnik, ki ima licenco že več kot 30 let, je v svojem centru zdravja in dobrega počutja blizu Chicaga zdravil že več deset tisoč ljudi, leta 1997 pa je vzpostavil spletno stran mercola.com, ki je zadnjih 13 let najbolj obiskana spletna stran za naravno zdravljenje na svetu.

Je avtor knjižne uspešnice Zdravljenje brez napora, nastopil je v državnih informativnih medijih, kot so CNN, Fox News in ABC News, v oddajah Today, Washington Unplugged (CBS) in Dr. Oz. Mehka vezava z zavihki Format: 14 x 22 cm Obseg: 226 strani; cena: 24,90 €.

“Knjiga Keto post predstavlja izjemno dober protokol prehranjevanja, ki je usmerjen v dolgoročni način zdravega življenja in združuje najboljše doslej znano v znanosti in praksi.”
– Severin Lipovšek, mag. kinezioloških znanosti, kondicijski trener vrhunskih športnikov, svetovalec na področju športne in splošne prehrane, avtor knjige Moč prehrane v športu

Knjigo lahko naročite TUKAJ.

PREBERITE TUDI: Ketonska dieta – ko vse ostalo odpove

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj