Še nedolgo tega so jopice veljale za mamaste in kos oblačila, ki ga nosijo samo babice. A ko so jih na modni pisti predstavili Miuccia Prada in ostali modni kreatorji, so kaj hitro postale ključni kos letošnje zimske sezone. Med zvezdnicami smo jo najprej opazili na Katie Holmes, ki je nosila Zarino kombinacijo ujemajočega se (in zelo razkritega) nedrčka in jopice za po opravkih. Verjetno je jasno, da je bil Zarin komplet v nekaj urah razprodan.

Kmalu pa so ji sledile še modne navdušenje na Instagramu, ki so predstavile najrazličnejše kombinacije nošenja jopic. Med najbolj pogostimi je bilo opaziti jopico z vezenjem, ki jo je za Mango skreirala Leandra Medine.

Kako poskrbeti, da bomo videti modne in šik?

Pomembno je, da izberemo mehke, lahke, lepo padajoče pletenine, ki so kar se da udobne (npr. pri kompletu Katie Holmes se že na daleč vidi, da je mehak in udoben). Najbolj modne so v sivi, bež, kamelji in bordo rdeči barvi; pa tudi živahnih, intenzivnih odtenkih kot so fuksija, travnato zelena ter pastelni mint in barva sivke.

A s prav nobenim odtenkom ne boste zgrešile. Pazite le, da izberete barvo, ki vam pristaja, ne je zgolj modna. Če pa bi rade še posebej izstopale, izberite tako z balonastimi rokavi, vezeninami ali pisano.

PREBERITE TUDI: Take obrvi bodo največji trend 2020

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj