Obeta se nepričakovano in nenavadno sodelovanje: slavni rocker Jon Bon Jovi bo posnel skladbo z nikomer drugim kot princem Harryjem. To se bo zgodilo že jutri v snemalnem studiu Abbey Road Studios.

57-letni glasbenik je spregovoril o glasbenem sodelovanju s Harryjem, 35, pri čemer je izrazil svoje navdušenje. Posnela bosta njegov singl ‘Unbroken’ iz leta 2019, ki ga bodo uporabili za letošnje Invictus igre, tekmovanje, namenjeno paraplegikom. “Podal mu bom tamburin in bomo videli, kaj zna,” se je Bon Jovi pošalil glede prihajajočega srečanja.

Snemanje je eno zadnjih srečanj, ki se jih bo Harry udeležil kot član kraljeve družine, saj mu s 1. aprilom funkcija uradno preneha. Njuno sodelovanje je Bon Jovi najprej najavil na svojem Instagramu v obliki zabavnega namišljenega pogovora o njunem sodelovanju.

 

Bon Jovi je povedal še, da ni vedel, kako naj naslavlja Harryja po njegovem odhodu iz kraljeve palače. “Spraševal sem se ‘Kaj naj naredim? Kako naj ga naslavljam?’ In potem sem ugotovil, da ga bom klical ‘ ‘The Artist Formerly Known as Prince.’”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj