Jennifer Lopez for Jennifer Lopez Inglot

Ko pomislimo na Jennifer Lopez v povezavi z make-upom, zagotovo vsi pomislimo na njen sijajni oz. ‘glowy’ videz kože, ki ga je pred mnogo leti naredila tako priljubljenega. JLo, ki je sicer že obraz L’Oreala, pa je šla tokrat še korak dlje in se povezala s priznano kozmetično hišo, s katero bo pripravila omejeno kolekcijo ločil.

Jennifer Lopez za Jennifer Lopez Inglot

JLo + Inglot

Jennifer Lopez in Inglot Cosmetics, ki je pri nas sicer malce manj znana, a ima veliko ljubiteljic po svetu, sta tako pripravila kolekcijo ličil, ki bo na voljo 26. aprila. Poznavalci pravijo, da bo kolekcija zelo dovršena, saj je Jennifer sodelovala pri vsem: tako odtenkih kot tudi imenih. Na voljo bo kar 70 izdelkov, ki jih je zvezdnica vse sama izbrala ali celo pomagala ustvariti.

Tudi imena bodo mamljiva – bronzer in osvetljevalec se bosta npr. imenovala “Boogie Down Bronze” in “Livin’ the Highlight”. Seveda pa bo Jennifer Lopez tudi obraz (nadvse zapeljive) kampanje za izdelke, katerih embalaža je še skrbno varovana skrivnost.

“Omejena kolekcija, ki smo jo ustvarili skupaj z Inglotom, vključuje celo vrsto izdelkov v mojih najljubših barvah, ki jih redno uporabljam. Imamo vse, od maskare do šmink, umetnih trepalnic, rdečil za lica, senčil za veke in, jasno … bronzerjev,” je povedala v izjavi za javnost.

PREBERITE TUDI: Takšna je impresivna prehrana Jennifer Lopez

Unikatne kombinacije

Kolekcijo pa ne bodo odlikovali le izjemni izdelki, temveč tudi poseben sistem, poimenovan ‘Freedom System’. Ta bo vsaki uporabnici omogočil, da si bo sestavila palete ličil samostojno in vključila odtenke, ki so ji všeč. Izračunali so, da bo tako možnih kar 300 tisoč kombinacij.

“Kar je posebno in unikatno, je naš ‘Freedom System Palette’, ki vam omogoča ustvariti lastno, personalizirano paleto s specifičnimi barvami in izdelki, ki jih potrebujete. Ne bo vam treba več kupiti paleto 5 senčil zaradi ene barve, ki jo želite imeti!”

Kolekcija bo na voljo na spletni strani jenniferlopezinglot.com in inglotusa.com, v trgovinah Inglot in izbranih Macy’s trgovinah.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj